Najdi forum

ali deluje na

Spoštovani.

Zanima me, ali Cellfood deluje nekako tudi na hormonsko neravnovesje. Pestijo me določene težave, ki so pa posledica prevelikega izločanja nekaterih hormonov, ki pa žal take so in se ne da “popraviti”, se pa slabo počutim zaradi tega. Slabost, utrujenost, trzanje mišic, boleče mišice, glavoboli,….

Hvala za vaš odgovor.

Pozdravljeni Andraz,

veliko lahko naredimo sami! Samo velja pogum, dobra volja in potrpezljivost! Nase telo je lahko cudovit mehanizem, ko organi delujejo med seboj usklajeno. Za usklajenost delovanja pa skrbita predvsem zivcevje in hormonski sistem. Zato tudi potrebujeta najvec energije. Zivcevje na primer porabi cca 20% VSE ENERGIJE. Ko prihaja do napak, ki so posledica nasih genov in hkrati okolja (to pa je zunanje okolje in tudi nase notranje okolje telesa), pa rusimo ravnovesje. IN stresorji(onesnazen zrak,voda, insekticidi, pesticidi,nitrati, sulfati, ostanki OTC, zdravil, prepecene hrane, detergenti, kozmeticni izdelki, zarcenja v okolju, ostanki virusov in bakterij,”pokvarjene” molekule, ki nastajajo v metabolnih procesih,….) so najvecji krivec, da telo sproza alarme, trosi veliko energije za ponovno vzpostavljanje ravnovesja.

Ko so celice sposobne tvoriti dovolj energije, potem se lazje borijo, tudi proti napakam, ki nastajajo zaradi nasih genov ali okolja(stresorjev). Z leti pa ne zmorejo vec in prihaja do “deficita”. In to najprej obcutimo kot kronicno utrujenost, vnetja in bolecine, krci in tresenja.

A tako kot se tak proces razvija kar nekaj mesecev ali let, je tudi proces “nazaj” daljsi. Ce smo potrpezljivi, vztrajni in redoljubni, pa se NAM STANJE IZBOLJSA. TUDI VAM SE LAHKO! Drzati se je potrebno navodil zdravnika!
V tujini in pri nas zdravniki poleg zdravil vedno bolj povdarjajo velik pomen pravilne prehrane (veliko razlicnih snovi v manjsih dozah) skupaj z redno veckrat-tedensko rekreacijo.Ob rekreaciji je dobro nauciti se globoko dihati, ob koncu aktivnosti izvajati vaje za sprostitev – stretching,jogo. Na ta nacin pospesimo krvni in limfni obtok, ki “zalijeta vse celice in jim pripeljeta celicno hrano in odplakneta strupene, nerabne snovi.

Cellfood ni zdravilo, zato tudi ne deluje kot zdravilo na doloceno ciljno molekulo v celici. Cellfood kot koktajl veliko elementov omogoca vsaki celici, da se lahko “bori” za vzpostavitev svojega optimalnega ravnovesja v delovanju. TUDI CELICE imajo v sebi “zeljo, se hocejo” boriti. So “fighterji”. A za vsak “fight” rabimo gorivo. Mi ljudje temu recemo, da imamo voljo, zeljo, pozitivizem,… V celicah pa je osnova za aktivni pogon ATP-molekula in sinergija veliko molekul in ionov.

Veliko vec podatkov pa lahko dobite na [email protected].

Dobro voljo, vztrajnost in potrpezljivost in verjemite, da se “premakne” na bolje – manj bolecin, tresenja, krcev, sploh pa utrujenosti.
lp m

Pozdravljeni,imam 14 let in se z tem vprasanjem mucim ze zelo dolgo….kaj bi lahko naredila da kot najstnica vsaj malo shujšam na zdrav nacin?

ze v naprej najlepsa hvala za odgovor.

Lp.

New Report

Close