Najdi forum

ALI BI MI LAHK BOLJ

no pisala sm vam! enostavno priznam da me je sram it v fitnes!! v kolkem času če res vzamem za res lahk prijem na 55kg!! zanima me kaj je polj s kožo, al postane vrei al vse visi

MAJA,

Sploh ti nima zakaj biti nerodno it v fitnes. Če vzameš trening res ful resno… no jaz poznam ljudi, ki so to naredili… in so bili s treningom sposobni shujšati tudi po 1kg, vsakih 7 dni… ampak brez stradanja, le ob manjši restrikciji hrane… seveda zdrave hrane.

Če bi bila sposobna trenirati 5-6x tedensko po 2 uri, od tega 65% časa na kolesu, stepperju, tekaču… in podobnem, preostali čas pa na trenažerjih. Ob tem jedla zdravo, zmerno… pila le vodo. Potem bi lahko zelo hitro pričakovla rezultate.

Glede na to, da si mi že enkrat prej napisala, da si še mlada… lahko da imaš še dovolj elastično kožo, in se ti bo dovolj skrčila, da ti ne bo nič viselo… vendar zmeraj ni tako. Ravno zato je še toliko bolj pomembno da delaš še posamezne vaje za ostale dele telesa, in sicer vsaj 25ponovitev oz… še več. Teža naj bo mahna, ampak takšna da s težavo napraviš 25 ponovitev.

Veliko uspeha pri treningu v fitnesu… pa sploh se ne oziraj, na ljudi tam.. ti to počneš za sebe. Ne greš v fitnes za druge, tja greš za sebe… in da zase storiš kaj koristnega.

LP,
Goran

New Report

Close