Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija na sonce, alternativno zdravljenje in prehrana

Alergija na sonce, alternativno zdravljenje in prehrana

Po porodu se mi je začela pojavljati alergija na sonce. Najhuje je itak poleti. Ni važno, če sem zaščitena s kremo ali ne, tudi antihistaminiki mi ne pomagajo. Sem jih zamenjala že nekaj. Zadeva me niti ne bi toliko motila, če ne bi srbelo kot sto hudičev. Na zunanji strani podlahti se mi naredi nešteto majhnih vodnih mehurčkov. Ker srbijo si jih spraskam. Na tem mestu potem nastane ne hrasta, ampak nekaj podobnega suhi koži, ki je precej bolj svetla od preostale kože.
Ker res nisem vedela kaj naj naredim sem se odločila za bioresonančno terapijo. Ljudje navajajo neverjetno dobre rezultate. No, meni ni pomagalo pri ničemur drugem, kot znebiti se lepega kupčka denarja.
Poskusila sem tudi homeopatijo. Sem jemala neke granule res nekaj mesecev. Spet nič!


Ker me alergija res moti, se mi je že zgodilo, da sem si mesto srbečice spraskala tako globoko, da se mi je vse skupaj zagnojilo pa tudi brazgotina je ostala.
Trenutno sem na izločevalni dieti, gluten in mleko, kot mi je svetoval ajurvedski zdravilec. Po nekaj malega izpostavljanja sončnim žarkom, za enkrat kaže vredu, nobenega srbenja in mehurčkov.


Še kdo z podobno težavo, izkušnjo? Je res možno, da s prehrano tako zelo vplivamo na bolezenska stanja v našem telesu? Lahko rečemo, da pravilna prehrana zdravi? Je navsezadnje res vse v hrani?

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Dober dan,

Sončni žarki niso alergen, ampak strup. In občutljiva kože tega strupa ne prenese dobro, pride do vnetja. Res je, da precej bolnikom ne pomaga nobeno zdravilo. tudi diete ne bodo koristile. Predlagam, da se odpravite na dermatološko kliniko.

LP

MK

New Report

Close