Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo alergija na sadje

alergija na sadje

Naš eno leto in pol star fantek ima dokazano alergijo na jajce, na bicomu pa alergijo poleg jajca še na mleko, sadje(skoraj vse), konzervanse, barvila, hišni prah… Terapevt je naredil 8 terapij, s tem da je 4 obiske med drugimi delal tudi na sadje. Učinka pa ni in se mu zdi čudno, kako ne sme jest niti domačega jabolka(driska, izpuščaji). Mleko in mlečne izdelke sedaj uživamo(ne vem ali prerastel ali so pomagale terapije), ostale stvari so ostale nespremenjene. Mene najbolj moti, ker ne sme jesti sadja-ne kuhanega, ne surovega. Kuhamo mu zelenjavo, od sveže dobro prenaša samo solato nič okisano. Zanima me, ali so terapije odvisne tudi od terapevta, ali samo od naprave? Če je to drugo, našemu fantku ni pomagalo. Ga je smiselno peljat še kam drugam na bicom ali je čas da se sprijaznimo s tako ozkim jedilnikom in čakamo da preraste? Hvala že vnaprej za odgovor.

Bioresonančna terapija je tako dobra, kot je dober terapevt, ki jo izvaja. Tako je tudi pri drugih terapijah in metodah. Eden od motivov, zakaj sem začel moderirati ta forum, je bil tudi ta, da pokažem, kako pomemben je celosten pristop, tudi pri bioresonančni terapiji.

Potrebno je pozdraviti vzroke, zaradi katerih so nastale alergije, ne pa “samo” alergij samih, potem bo zdravljenje uspešno.

Zelo nerad komentiram delo kolegov, ker ne poznam vseh dejstev, vendar se mi zdi, da pristop pri zdravljenju vašega sina ni bil celosten.

Ne obupajte, ampak poiščite drugega terapevta.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close