a sem čudna?
Sem ženska, ki si včasih razen hudo strastnega sexa zaželi tudi sam nežen objem in pa lepe poljube, pa čeprav je nasprotni spol le ljubimec in ne fant… Je to res teško razumeti ??? sem zelo romantična duša , a po drugi strani vem, da trenutno nisem pripravljena na resno zvezo… (imam pa že 27 let-se pa počutim kot 20!)
miswho,
popolnoma te razumem, ne razumem samo stavka, pa čeprav je nasprotni spol le ljubimec in ne fant… večini fantov, bi bilo to zelo težko razumeti, da bi imela poleg njega, pozornost tudi od ljubimca…no tako sem jaz razumel tvoje pisanje, verjetno pa si želela napisati kaj drugega.
Saj ni važno kako se počutiš, ljubiš lahko vedno enako. ampak ti imaš očitno željo, da nimaš stalnega partnerja, ampak da ga menjaš ali pač vzameš kar pride pod roko. to pa pač ni ljubezen do enega.
primož
Tudi sama sem stara 27 let in tudi sama imam ta občutek, da še nisem pripravljena za resno zvezo in mi trenutno v življenju nič ne manjka. Res pa je, da nimam ljubimcev,saj je pri meni seks pogojen z ljubeznijo. Lahko je razumeti, da si potrebna nežnosti, včasih samo toplega objema v postelji, vendar je od ljubimca to nemogoče pričakovati, če se mu sama predstaviš kot objekt za seks. celo fantje svojim puncam ne znajo ali nočejo pokazati teh nežnosti, kaj šele ljubimci, ki do tebe nič ne čutijo.že pri pravem življenjskem sopotniku moraš imeti srečo, da si vzame čas tudi zate (in ne samo za seks), pa tudi, da mu je v tem ravno tako lepo kot tebi. za to pa sta potrebna zaupanje, čustven bližina, predanost, kar pa se ne doseže z nočno avanturo…
Poišči si fanta,
pusti ljubimca(pri fantu boš deležna lepih besed
in nežnih objemov, ter strastnega seksa, pa kdo
pravi da mora biti resna zveza???)
Kaj pa zate sploh je definicija resne zveze??
Takoj skupaj zaživeti in imeti otroke????
Če ga sedaj dobiš(fanta mislim), boš
za resno zvezo ravno zrela(ker ta pride šele ko se
dva dobro spoznata in ugotovita kaj vse ju veže,
to pa lahko traaaaaaaaaaaaja,
do takrat pa uživja v fantu, zaljubljenosti, seksu,
poljubčkih in objemčkih ter vsaj delni svobodi).
A ni to fajn?
Ne,nisem ženska, ki menja fante, sploh ne maram avantur,samo trenutno sem prišla do spoznanja, da imam svojih problemov zaenkrat preveč, da bi se lahko šla kakšno resno vezo.Saj, če iščeš rešitve za svoje težave zunaj sebe-npr.stalni skoki v nove-že vnaprej obsojene na propad veze, boš nonstop del začaranega kroga in težave se ti bojo pnavljale, našel boš pa vedno partnerje ravno tako s full problemi.Zato imam zdaj raje nekoga za samo občasna srečanja, ki mi je všeč, nisem pa zaljubljena vanj in se ne vidim z njim v svojem lajfu.
Včasih sem tudi sama sexala z nekom samo, če so bila pri tem tudi čustva-pa sem se tooolikokrat opekla-da me je to izučilo.Sem pa tip ženske, ki tudi, če me nekdo samo fizično privlači (Sicer zelo redko)mi paše kdaj namesto sexa le objemanje in lupčkanje. Očitno sem za večino nek čudn fenomen…