Najdi forum

a je prezgodaj

namreč pustiti otroka, starega 22 mesecev, za kak teden s taščo?
namreč z možem imava sredi decembra na razpolago stanovanje v new yorku, hčerko mislim, da ne bi imelo smisla vzeti s sabo, ker si bi z možem želela ogledati čimveč.
hčerka je rada in z mojo babico in s svojo teto in s taščo, tudi v vrtcu je rada.
trenutno je punčka zaradi ponavljajočih se virusnih bolezni izpisana iz vrtca za kak mesec, dva, tako da bi bila itak doma, tašča pa se takrat “preselila” k nam. na obiske pa bi prihajali tudi moja babica in moževa sestra.

po eni strani bi bila rada malo sama z možem, mislim, da bi mi pa bilo tudi kmalu težko – no, jaz bom najbrž že preživela. nimam pa čisto jasne predstave, kaj to pomeni za otroka.
naj povem, da jo sedaj uspavata tudi tašča in moja babi brez problema, ko jo čuvata, se veliko igrajo in norijo, tako da tudi po 8 urah ne kaže znakov, da bi naju pogrešala, ko pridem po njo, se ne vesi po meni…

ne vem.
kdaj ste vi pustili otroka “samega”?

januarja pa bi potem vsi šli nekam na skupni dopust se crkljat nekam na toplo.

hvala za mnenja.

timi

A sta ga že kdaj pustila za kakšno noč pri tašči. Če je to prvič se mi zdi preveč cel teden. Odvisno je pa od otroka. Če ga bosta pustila ga nikar ne klicarita. Ko bo otrok slišal koga od staršev bo jokal in vama zna biti hudo. Drugače pa verjetno ne bo problemov, če ga že sedaj lahko uspava, kar je najpomembnejše.

Če je punčka na babico navajena jaz ne vidim problema. Na vajinem mestu bi izkoristila priliko.

Kar pojdita, seveda če je deklica navajena na babico in je tam že kdaj prespala. Najina dveletnica vsak petek prespi pri babici in dediju in nimam zaradi tega niti najmanj slabe vesti. Uživajta NY.

Lep dan želim.

Tudi jaz sem jo prvič pustila samo pri taki starosti in to za 10 dni. Pa ni bilo nobenega problema, šele potem, ko sva prišla nazaj, je jokala, če sem jo pustila pri babici za en dopoldne, ker je najbrž mislila, da me spet dolgo ne bo. Danes pa mi spet veselo pomaha, ko jo pustim. Vsekakor pojdita in izkoristita, jaz sem uživala, kot že dolgo ne. Pa ne, da je nisem pogrešala, ampak kako paše se zjutraj zbudit in it, kamor te noge nesejo brez plana in skrbi za hrano, lulanje, kakanje, spanje, ……..

Pojdita,nic ne bo narobe.

midva sva šla prvič za 1 teden na smučanje, ko je bil mali star 11 mesecev. zdaj, pri 21mesecih, sva bila 10 dni v new yorku (definitivno nimam smisla it z otrokom, ker ne on ne ti nimaš nič od tega). je pa tako, da smo pri nas prakticirali in še prakticiramo občasne vikend variante, to je 1 do dve noči pri babici, že od 10meseca naprej, tako da je zelo navajen in navezan. obnese se super, ti se odpočiješ, malčku pa se tudi dogajajo druge stvari.
definitivno izkoristita priliko.

Naj te ne muči slaba vest! Pojdita in uživajta!

Srečno, jasmina

pejta.

pojdita! punčka je že zadost velika, da je lahko nekaj časa brez vaju. a je že kdaj prespala brez vaju? bi bilo še boljše…

Pustiš jo lahko brez skrbi. Midva sva bila v Berlinu in sva jo pustila 4 dni – bilo je brez problemov. Statra je 18 mesecev. Ko je bla stara eno leto pa sva jo pustila en teden na morju z babico in dedijem – bilo ji je super fajn.
Tako da res ne vidim razloga da ne bi šla – pojdita, uživajta in bodita malo sama.

Uf, blagor vam vsem, jaz svojega ne bi pustila nikoli in nikdar. Sem mogoče preveč za luno. Pa verjamem, da mu pri moji sestri ne bi bilo nič hudega, ampak moja vest ne bi prenesla:-((

New Report

Close