a je mogoče?
Zdravo,
na voljo imaš tisoč in eno možnost da to izveš, če si imela odnose v plodnem obdobju, če se nisi zaščitila, je velika možnost, samo valjda to tudi sama že veš?
Skoči v lekarno po Clearblue…………
Rravno pred dnevi sem gledala po TV oddajo v kateri je bila ženska ki je noseča s punčko, ki jo bo rodila ta mesec, čez tri mesece bo pa rodila še trojčke. Bila je v oddaji kot medicinski fenomen, ker je zanosila noseča, pa še to s trojčki!!! Tako, draga moja, vse je mogoče………….
kopiram odgovor dr. pušenjaka eni od radovednic na drugem forumu:
Torej menstruacija NI MOŽNA, možna pa je krvavitev, ki je M zelo podobna. običajno pa vsaka ženska opazi ali je enaka ali drugačna kot običajno. Takšna krvavitev se lahko pojavi ob vgnezdenju zarodka(to lahko zelo sovpada s pričakovanim dnevom M), lahko pa pride do krvavitve zaradi zunajmaternične nosečnsoti ali zaradi zgodnjega splava ali pričetega splava ali pač pride do krvavitve “v nosečnosti”, ki se ne konča kot splav. Skratka…mnogo možnosti.
Upam, da ti pomaga
Tina
Počakala bom do neslednje menstruacije in potem bom videla kako bo. Sicer, tablete pijem, vendar ravno v tistem obdobju, ko imam občutek, da sem zanosila, sem bila precej malomarna … tako da zaščita ni bila 100% (oz. kolikor pač je z tabletami). Namreč prijateljica je pred kratkim zanosila na tak način, ko je pozabila jemati tablete.
Trenutno imam samo nekakšne čudne občutke … sem zelo emotivna (tudi zaradi velikih problemov s partnerjem), prsi imam napete in me bolijo (kar me nikoli niso, niti pred menstruacijo) in nekam omotična sem … v določenih trenutnih se kar zgubim, kot bi poletela. A so to lahko znaki?
Hvala za odgovore,
Lp, X
draga x,
ko sem prebrala tvoje pisemce, sem pomislila na sebe v tistem obdobju pred približno tremi meseci….krvavitve, skoraj takšne kot menstruacija….na pamet mi ni padlo, da bi lahko bila noseča…po tistih dveh malo bolj čudnih “menstruacijah”, pa konec…tudi manjše čudne slabosti so se začele pojavljati…potem obisk pri ginekologu, ultrazvok….in rezultat?….že sem lahko občudovala bitje srčka, takrat še neprepoznavnega bitjeca, ki je že cele tri mesece rastlo v meni…te slikice na ultrazvoku nikoli ne bom pozabila…kar strmela sem vanjo…takrat sem bila kar malo šokirana, ampak danes vsakič ko me moja punčka pogleda in mi podari tako sladek nasmešek, sem hvaležna usodi….kdo ve, kdaj bi se bila s partnerjem “načrtno” odločila za naraščaj…vedno najdeš vzrok in prelagaš….
….svetujem ti, da kar takoj stopiš do najbližje lekarne ali do ginekologa…in negotovosti ne bo več….