Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo 6 letnik in lulanje v posteljo

6 letnik in lulanje v posteljo

Pozdravljeni!

V starejših postih sem zasledila, da lahko pomagate tudi pri močenju postelje. Imam 6 letnega sina, ki se še vedno, tudi po 2x na noč, polula. Sicer je bil čez dan zelo zgodaj brez pleničke (pri 22 mesecih), očitno pa ponoči tako trdno spi. Le nekajkrat do sedaj je prespal noč, ne da bi se polulal.

Sicer je nadpovprečno zdrav, do sedaj je le dvakrat imel virozo z povišano telesno temperaturo, antibiotike je prejel le enkrat preventivno ob hujši poškodbi prsta na roki, drugih zdravil ni nikoli jemal.

Cepljen je bil po programu, nikoli ni imel nikakšnih vidnih težav. Zdajle pred šolo nas sicer ponovno čaka cepljenje (OMR in hepatitis B) in ravno tale hepatitis se mi zdi čisto nepotreben.

Hvala za vaš odgovor,

Helena

Kakšno pa je vaše vprašanje?

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Se opravičujem,
če sem bila nejasna. ali lahko pri močenju postelje res pomaga tudi bioresonančna metoda ter se ugotovi povezava s cepljenjem?

Lp

Kratek odgovor: ja, lahko. Pri močenju postelje pa so lahko tudi drugi vzroki, kar se tudi lahko testira z BRT.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni! Imam brata, ki že od 18 let lula v posteljo. Ko je bil manjši smo bili prepričani, da res tako trdno spi in ne čuti kdaj mora na wc, zato smo ga ponoči tudi zbujali. Sedaj pa dvomim, da je vzrok samo v tem. Zanima me kaj sploh je lahko vzrok, da nekdo pri 18 še vedno moči posteljo? Opazili smo, da kadar je pod pritiskom ali pa je bilo kaj narobe, je vedno zmočil posteljo. Je priporočljivo, da pridemo na bioresonančno terapijo?

Hvala

LP

Ja, vendar mora biti pripravljen na sodelovanje. Če nima interesa, bo zdravljenje težko, saj se mora držati navodil.

V moji ordinaciji imam zaradi tega izredno malo najstnikov.

LP

nely in lenčk33,
za oba primera velja premisliti o vzrokih izrednega močenja postelje – zelo pogosto je pri tem (če so izključeni organski vzroki), da je vzrok PSIHIČNE NARAVE. To pa je potem potrebno drugačne obravnave.

lp

New Report

Close