3 mesečnik na morju

Prosim, če mi katera lahko pove ali je bila s trimesečnikom na morju in kako se je obnesl?.
Oziroma ali se sploh lahko gre na morje s tako malim dojenčkom?

Mi ne vemo ali naj gremo ali ne, imamo pa možnost, da izkoristimo apartma!

LP Tani

Ja mi smo bili, sploh nisem razmišljala o tem, da ne bi šli, problemov nobenih.Kar pogumno.

mi imamo prakso in smo tako šli z obema na morje ko sta dopolnila dva meseca. In ti povem, da potem ko so večji je težje potovati z njimi. Z hčerko smo pri petih mesecih celo šli v dubrovnik z avtom pa je vožnja potekala super. SAmo komplicirati ne smeš preveč, pa je. Sedaj ko se bo narodil tretji pa bomo ponovno šli na morje ko bo star tam nekej 2-3 mesece.
Lepo dopustovanje

Bili na morju, ko je imela 10 tednov. Brez težav, pa smo zraven imeli še 1,5 letnico. Samo nujno klima, pa senca ali pa nesite za senco delat kaj s seboj.

Smo jo dali tudi v vodo, pa je uživala, ampak je v vodi žaba že od vsega začetka.

Kar pogumno, tudi na morju imajo domačini novorojenčke.

Tudi mi smo bili lani na morju s 3mesečnikom in 4 letnico pa ni bilo nobenih problemov. Če greste v apartma, potem sploh ne bo težav. Tudi na plažo smo hodili, le da je bil večinoma v senčki pod borovci,pa tudi v vodo smo ga malo dali. Super se je obneslo. Le pogumno!

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

Mi smo bili na morju pri dobrih 3 mesecih, pa je bil prvi dan živ obup!!!!! Imeli hišo, klimo, udoben avto, vožnje 3 ure, nobene vročine, pa je bila bebica čisto proč!!!!!!! Šele drugi dan se je malo vnesla, spala je sicer dobro, ampak je kar naprej nekaj jokala. Nič se nisva spočila, tudi pričakovala nisem da se bova, ampak najhuje je bilo ker tut jest ni hotela. Ne dojit in ne flaško. Groza. Šele tretji dan se je nekako znormaliziralo da smo jo peljali tudi malo v vodo, namakat nogce, kjer je seveda uživala, ampak sem imela občutek da je skoz nervozna, čeprav sem ohranila vse tako kot sva delali doma…. Ne vem, zgleda je bila prevelika sprememba, ne vem…..

lp

ella

Brez problema

Tudi mi brez problema. Je težje pri enem letu.

Bili na morju z par dni manj kot mesec starim dojenčkom. Uživala je bolj kot doma. Brez problemov. S trimesečnim res ne bi imela NIČ pomislekov. Samo pazi, da ni na direktnem soncu. 🙂

Mi smo bili z dvema 2,5 mesečnima frocoma na kampiranju in vse je potekalo brez težav, tako da kar pogumno!!! 😉

to pa res ni nič takega, še posebej, če dojiš, si na konju… mi smo bili pri dobrih 2 mesecih in skoraj 2 meseca skupaj

Mi smo bili na morju v prikolici v kampu ko je bila starejša hčerka stara 1,5 meseca…Ni bilo slabo, le voziček je naredil kar nekaj km….Druga je bila stara 5 mesecev, tretja 3 mesece. Letos gremo spet v kamp, le da bo naš fantek star 6 mes.V vodo pa pred 4-5 meseci ni šel nobeden (pa še to takrat ko je bila voda zelo topla-mali otrok se hitro podhladi). Pa senca je nujna- ne samo senčnik ampak kako konkretno drevo…. Srečno!

Mi smo bili na daljšem potovanju (Libanon, Sirija, Jordanija, Sinaj) slaba dva meseca s 5 mesečnikom…bilo je enkratno in brez kakršnih koli težav, razen 1x povišana vročina v Siriji in posledično obisk pri zdravniku, ki je bil enkraten.

Dvakrat s trimesečnikoma na morju – popolnoma brez problemov, če dojiš. Letos bomo pa šli z dvomesečno dojenčico… se že veselimo.

New Report

Close