3 mesečnik na morju
mi imamo prakso in smo tako šli z obema na morje ko sta dopolnila dva meseca. In ti povem, da potem ko so večji je težje potovati z njimi. Z hčerko smo pri petih mesecih celo šli v dubrovnik z avtom pa je vožnja potekala super. SAmo komplicirati ne smeš preveč, pa je. Sedaj ko se bo narodil tretji pa bomo ponovno šli na morje ko bo star tam nekej 2-3 mesece.
Lepo dopustovanje
Tudi mi smo bili lani na morju s 3mesečnikom in 4 letnico pa ni bilo nobenih problemov. Če greste v apartma, potem sploh ne bo težav. Tudi na plažo smo hodili, le da je bil večinoma v senčki pod borovci,pa tudi v vodo smo ga malo dali. Super se je obneslo. Le pogumno!
Mi smo bili na morju pri dobrih 3 mesecih, pa je bil prvi dan živ obup!!!!! Imeli hišo, klimo, udoben avto, vožnje 3 ure, nobene vročine, pa je bila bebica čisto proč!!!!!!! Šele drugi dan se je malo vnesla, spala je sicer dobro, ampak je kar naprej nekaj jokala. Nič se nisva spočila, tudi pričakovala nisem da se bova, ampak najhuje je bilo ker tut jest ni hotela. Ne dojit in ne flaško. Groza. Šele tretji dan se je nekako znormaliziralo da smo jo peljali tudi malo v vodo, namakat nogce, kjer je seveda uživala, ampak sem imela občutek da je skoz nervozna, čeprav sem ohranila vse tako kot sva delali doma…. Ne vem, zgleda je bila prevelika sprememba, ne vem…..
lp
ella
Mi smo bili na morju v prikolici v kampu ko je bila starejša hčerka stara 1,5 meseca…Ni bilo slabo, le voziček je naredil kar nekaj km….Druga je bila stara 5 mesecev, tretja 3 mesece. Letos gremo spet v kamp, le da bo naš fantek star 6 mes.V vodo pa pred 4-5 meseci ni šel nobeden (pa še to takrat ko je bila voda zelo topla-mali otrok se hitro podhladi). Pa senca je nujna- ne samo senčnik ampak kako konkretno drevo…. Srečno!