Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje 2x test negativen……nato pozitiven?

2x test negativen……nato pozitiven?

Pozdravljene!

Zadnjo M sem imela 5.10.2008 in naslednjo M bi morala dobiti nekje med 1-3.11.08……jo pa še ni. 2x sem že delala test (baby check) in obakrat je bil negativen. Drugače me pa že cel teden rahlo špika in tišči v spodnjem delu trebuha, kot pred M ali med njo.Skozi imam občutek, da jo bom dobila.
Vem, da moram počakati na M ali pa ponovit test čez par dni. Zanima pa me, ali je kateri najprej test pokazal negativno, kasneje pa je bil test pozitiven?
Kateri test je boljši…..Clear blue ali je tudi baby check dovolj zanesljiv???

Ponavadi mi M ne zaostaja veliko, dobim jo nekje na 27-29 dni.

Še vedno potihem upam, da sem morda nosečka:)

lep dan in hvala, ker ste me brale!

Alysika

Ojla, meni je babycheck najprej pokazal negativno, sem pa delala test prezgodaj (več kot teden dni pred M), ker sem bila ful nestrpna. Potem sem še enkrat nardila babycheck kake tri dni pred M in se je pokazala tako rahla črtica, da je najprej nisem niti opazila. Čez dva dni (na dan, ko bi sicer morala bit M) sem nardila še clearblue in je bil zelo očitno plus. Itak pa, če pokličeš ginekologa, ti bo rekel, da počakaj par dni in ponovi test.

Držim fige!

v splosnem velja, da ce je negativen, si vseeno lahko nosec, obratno pa ni mozno. zelo preprost: ugotavlja namrec prisotnost nekega hormona. ce ga je premalo, bo test negativen. z nosecnostjo pa ta hormon narasca in kasneje kot ga naredis, bolj bo verjetno, da bo pokazal crtico.

prvic sem ga naredila tocno en teden po izostanku. in crtica se je pokazala sam par sekund potem, ko sem ga pomocila v urin.

jaz sem pri obeh uporabila baby check – je kar cenejsi od clear blue, pa tudi dva testa sta noter.

vem, kako je tezko cakat in razmisljat, ce je al ce ni. sam druge ni. pa verjemi, ce bo pozitiven, bo se dovolj casa za proslavljanje. ce ne bo, bos pa kmalu zvedla.

srecno!

-- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- Otroški smeh je ena najlepših stvari... čista sreča in brezskrbnost sta drugi. Pridno rasemo in vsak dan spoznamo delček sveta, na katerega smo pozabili.

Meni je tri dni pred m. pokazal negativno, potem pa prvi dan izostanka + pa še to tako rahla črtica da bi jo komot spregledala, tako da je možno če imaš bolj malo hormona da ti še ni pokazalo. Raje počakaj še nekaj dnivem da je to ful težko, ampak bolje da malo počakaš kot pa da si razbijaš glavo s tem kaj pa če…

Meni je 2x pokazal negativno, šele tretji je bil pozitiven – to je bilo skoraj mesec dni kasneje, ko bi morala dobiti M.
Se zgodi, da se ovulacija premakne, sploh če si pod stresom, ali pa če kam dlje potuješ in se ti bioritem malo zamenja.

Pozdravljene!

Prvi dan zadnje menstruacije je bil 20.9.2008! menstruacijo imam na 26 dni in mi je en dan zamujala tako da sem naredila test Clearblue 15.10.2008 in je bil čisto rahli plus! Naslednji dan torej 16.10.2008 pa sem začela rahlo krvaveti – ne vem če sem dobila menstruacijo ali je bilo to krvavenje do katerega lahko pride v zgodnji nosečnosti. No, krvavela sem pet dni čisto rahlo. Ko je krvavenje prenehalo sem ponovno naredila Clearblu test ki mi je zopet pokazal čisto rahli plusek. Klicala sem ginekologinjo in me je naročila za 21.11.. naredila sem še test Baby Check ki mi je tudi pokazal zelo rahlo črtico in pa Baby Check lističe ki mi niso pokazali NIČ!!! Zanima me če je bila že katera v takšni situaciji da ji je skozi kazalo rahle pluseke ali črtice – čeprav ste bile noseče že sedmi teden!? Vam je pokazalo kdaj močneje ali je bil skozi samo en rahli rahli znakec???

Prosim za pomoč ker sem full zmedena!!!!

Hvala!

Obema svetujem, da še kak dan počakata in ponovita test. Jaz sem počakala, da mi je m zamujala 6 dni. KO sem opravila CB, se je takoj pokazal +. Sama sem pa itak vedela, da je to to.. in ni bilo nobenih dvomov. Želim vama obema en velik +.

Pozdravljene,če sta v dvomu opravita krvni test stane okoli 12 eur in je stoodstoten in ne bo nič več ugibanja lp.

Torej je odvzem krvi za ugotovitev nosečnosti samoplačniški? Ne potrebujem napotnice od izbranega zdravnika??

LP!

Uporabila sem Clearblue. 10 dni pred menstruacijo mi je dvakrat v razponu enega tedna pokazal negativno. Pet dni po zamujeni menstruaciji mi je pokazal zelo močen plus. In to kar takoj, jaz sem pa pričakovala, da bom čakala vsaj kakšno minuto 🙂.

Meni pa že skozi kaže čisto čisto rahli plusek!! Tako da res ne razumem več!!!

POMOČČČČ!!!!
Pozdravljene…zdaj sem pa res že zelo zmedena. Včeraj bi morala dobiti menstruacijo ki pa je ni! Seveda sem zelo vesela če je ne bo, ampak ne gre mi v račun zakaj mi Clearblue ne pokaže nič??!! Se je kateri že kaj takega zgodilo in je bila vendarle noseča?? Test sem naredila ravnokar in NIČ!!!

Help me!!!

ojla sem zelo neučakana in ne vem več kaj narediti zato prosim za pomoč zadnjo menstruacijo sem imela 30.10.2008.imam zelo stresno službo in že nekaj mesecev zaradi tega nerednomenstruacijo tako da nevem niti kdaj imam ovulacijo.imam že 7 let staro hči in si zelo želimo vsi trije še enega dojenčka kako naj vem kdaj imeti spolne odnose?????

Če jih imaš na vsake dva dni, ne moreš zgrešit 🙂

bloom, pa saj se ne ljubiš samo med ovulacijo 🙂 Čim pogosteje, tem bolje 🙂

Pardon, sem rekla napačno ime…monchy sem mislila.

pozdravljene,
a je mogoče da ti test najprej pokaže izrazito črtico in čez 15 minut narediš v isti urin še en test in ti ne pokaže črtice? Kaj si potem lahko misliš. Naredila sem pa oba testka od Clearblu.

Pozdravljene,
tudi jaz imam podobno težavo. M mi zamuja že deset dni. Čutim ščipanje, rahlo vrtoglavico, napetost v trebuhu, paše mi mleko, ki ga nikoli nisem pretirano marala … Test CB pa negativen.

tudi jaz imam problem povezan z nosečniškim testom baby check. naredila sem test in obarvala se je samo ena črtica (C) druga ni bila vidna (T), ampak menstruacija mi zamuja že en teden, torej 7 dni, drugih simptomov nimam razen boleče prsi oziroma bradavice...je bila katera noseča a ji testi niso pokazali pozitivno? naj naredim še test clearblue???čez en teden imam pregled pri ginekologu tako da bom mogoče počakala in bomo videli kar bo bo 🙂

Po kakem tednu ponovi test, saj se ne gre za dneve. Pri 5 tednih se na ultrazvoku ne vidi dobro, no ti boš pri G pri 6 tednih, mogoče bo bolje. Vsi G naročajo na preglede okoli 8 tedna, ker se takrat pa dobro vidi.
Jaz sem imela enkrat težave in sem šla prej, pri 5 tednih, se ni videlo nič.

New Report

Close