Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva težave s tiščanjem na vodo Odgovori na: težave s tiščanjem na vodo

Spoštovani,

ne vem sicer, kaj in kako vas ginekolog “pregleda” vendar ginekološki pregled definitivno nima zmožnosti pretirano natančno preveriti vrste in stopnje inkontinence. O tem več izvemo s pogovorom. Pri CR se včasih sečni mehur odlušči od maternice, da je mogoče do otroka, nato pa se ga položi nazaj, pri tem pa se laho naraste drugače kot je bil pred CR. Obstaja torej možnost, da imate težave tudi zaradi tega, zlasti, če je bil mehur zelo nizko odluščen in nekaj tam stalno draži trigonum, mesto, kjer se stikajo vsi živci mehurja in kjer nastaja tudi signal za draženje k uriniranju. Enako se lahko zgodi tudi pri infekcijah mehurja.
Priporočam lahko le urodinamske preiskave, ki bodo odkrile vse pomembne informaije o delovanju vašega mehurja, tako kapaciteto mehurja, vrsto, stopnjo inkontinence in vse ostalo, kar jepotrebno strokovnjaku, najbolje uroginekologu, da vam lahko pomaga.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close