Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva dermatovenerolog Odgovori na: dermatovenerolog

spoštovani,

predlagam, da uporabit4e telefonski imenik. Dermatveneroloiška klinika kliničnega centra v Ljubljani ima preveč številk in različnih ambulant in dermatologija tudi ni moje področje, zato se bo potrebno pozanimati po telefonu. Tudi načina njihovega dela ne poznam dovolj. Vsekakor so glede okužb kože in spolovil bolj ažurni in široki kot smo na žalost ginekologi, saj imajo za seboj boljšo podporo laboratorijev kot mi. Za nujne preglede se ne čaka, kronične težave pa se praviloma ne označijo kot nujne, vendar menim, da dalj kot mesec dni verjetno ne boste čakali, morebiti le trenutno zaradi prazničnega decembra malo dlje kot običajno.
Napotnico vam napiše katerikoli od primarnih zdravnikov, bodisi osebni splošni zdravnik ali ginekolog. Obe sta veljavni.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close