Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva maternica Odgovori na: maternica

Spoštovani,

tudi jaz se bom omejil na bistvo:
– dokler nimate težav, nobenih zdravil ne potrebujete
– ko in če se sploh bodo pojavile težave s krči, ki jih ne morete spregledati, se odpravite v bolnišnico, ker bi samo operacija lahko rešila situacijo, če bodo krči nastopšili zato, ker bi bila res maternica zagozdena in ne zaradi česa drugega.
– zagozdena maternica, ki sem jo srečal le v knjigah, osebno pa še nikoli nisem nobene videl niti slišal, da bi jo kateri od kolegov zadnjih 10 let videl, se lahko pojavi le, če je priraščena in ji to preprečuje, da bi se dvignila (endometrioza ali zarastline po pelvičnem vnetju), sicer tega ni.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close