Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva krči Odgovori na: krči

Lepo pozdravljeni! Tokrat se vam oglašam jaz, ki se vam prvič pisala. Najprej bi se vam rada zahvalila za vašo iskreno pomoč vsem nam ženskam , ki se nam porajajo najrazličnejša vprašanja in so nam še kako zelo v pomoč in nam zelo veliko pomenijo.
Kot je že omenila prijateljica sem bila v bolnišnici zaradi rjavkastega izcedka od pribl.5 T nos.(na UZ vidna vrečka, ploda še ne) in 7 dan izcedka( vmes so se pojavili tudi tipični blagi menstr.krči) se je pojavila tudi sveža kri.Šla sem na pregled (minilo je ravno 1 T, kot ste mi svetovali) in vidna je bila povečana vrečka kot že omenjeno in plodek, ki je res bil 5 mm (in ne 50 mm- napaka).Utripa še ni bilo, vendar mi je G dala upanje, ker se je nakazoval z doplerskim utripom modre barve).Sprejeta- pop. se pričnejo močni krči z obilno svetlo krvavitvijo- nasl.dan dg: nepopoln splav- narejena abrazija.
Sedaj sledijo moja vprašanja:
-ali je možno, da sta bila glede na (pre)veliko velikost ploda mogoče dva(v družini ima mož, ki je tudi dvojček, dvojčke) ali je bila to genetska nepravilnost ali zakaj taka velikost???
– ali so krči v zgodnji nosečnosti LAHKO še dokaj normalen pojav ali vedno nakazujejo možnost splava?
– ali je bil za stanje mogoče kriv Hiconcil, ki sem ga jemala še predno sem izvedela za nosečnost (1-2 T nosečnosti)?
Saj vem, da se zdaj nima smisla toliko obremenjevat zakaj je bilo…, kaj je bilo krivo, pa vseeno, za še lažji spanec. PA Z UPANJEM NA NASLEDNJEGA OTROKA ČIMPREJ! BODIMO OPTIMISTIČNI!
Mag.Pušenjak hvala vam za ves trud!

New Report

Close