Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva beta HCG Odgovori na: beta HCG

V tretje se je torej pri meni nekaj začelo dogajati, a ni ratalo. To je bilo prejšnji mesec, tore oktobra. Ali mi predlagate, naj poizkusim z zamrznjenim zarodkom, ki ga imam takoj v mesecu decembru, to je torej po prvi moji redni menstruaciji, ki jo pričakujem konec novembra ali naj malce počakam, da si telo odpočije? Ali je kje napisano, da je večja verjetnost da se zarodek prime po neuspelem IVF ET postopku, ko so v telesu verjetno še prisotni določeni hormoni, ali le ti nimajo nikakršnega vpliva na uspešnost postopka z zamrznjenčkom? Zaradi same psihe se namreč odločam da bi ponovno poizkusila v mesecu februarju, razen če ni morda povečana verjetnost za uspešnost postopka v bližnji prihodnosti?
Pa še to:
Ali je morda večja verjetnost, da se je pri meni začelo nekaj dogajati, ker so mi v tokratnem postopku IVF ET vstavili samo en zarodek in sicer s semensko tekočino, ki baje povečuje verjetnost zanositve, oz. naj bi bil ta postopek uspešen v 40% primerov?
Moja beta HCG je bila 40,3,ko sem dan za tem dobila M. V GK mi niso nič rekli, da moram priti na ponoven pregled, da prekontrolirajo ali je ta padla na 0. Je to potrebno ali se je telo samo očistilo med M? Sem namreč prvič v tej situaciji in zato vprašam.
Najlepša hvala za odgovore, ki mi veliko pomenijo prav tako pa za vašo dobro voljo in čas, ki ste mi ga nemenili.
lp, škorpijonka

New Report

Close