Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kako kaznujete svoje otroke Odgovori na: kako kaznujete svoje otroke

Barbara, našo smo vpisali v plesno šolo Latino, ko je dopolnila 3 leta. Na začetku so samo telovadili, raztegovali mišice, kar se mi zdi zelo koristno, saj se razvija in raste in mislim, da tekanje in igranje ni vedno dovolj, prevsem pa sprošča svojo odvečno energijo. Oba z možem se ukvarjamo s športom že od malih nog, no jaz zdaj malo manj, ker ni več toliko časa, sicer pa se je ta mala takoj navdušila nad plesom. Vpisali smo je NE z namenom, da bo vrhunska plesalka ampak kar tako, da se z nečim ukvarja. Že od začetka se je tako navdušila, da je komaj čakala na petek (vaje potekajo enkrat tedenko po 45 minut) in me cel teden spraševala, kdaj bodo spet plesne vaje. Na začetku jih je učila ena učiteljica, ki se jim ni najbolj znala posvetiti, že čez nekaj tednov so jo zamenjali z mlado študentko, ki obvlada ples pa tudi zna delati z otroki, kar se mi zdi zelo pomembno. Takoj smo opazili spremembo, saj je naša ta mala delala doma vaje, ob katerih smo ostali globoko odprtnih ust.
Sedaj pa se učijo že prvih korakov “hip hopa”, torej to leto bo šlo malo bolj zares, učiteljica pa je ostala ista in je tako fajn, da jih uči vse preko igre in neverjetno je kako so otroci poslušni in kako hitro se učijo.

No,če te zanima še kaj ti z veseljem odpišem.

Lea

New Report

Close