Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja SAB SIMPLEX – SKRBNA Odgovori na: SAB SIMPLEX – SKRBNA

Naš je jedel na 3-4 ure in dajala sem ob vsakem obroku med mleko v stekleničko, ker nisem dojila. Dajala sem 10-15 kaplic, kolikor se spomnim. Če si začela z AD3, potem pripiši krče kapljicam. Svetujem ti, da začneš z AD3 zelo počasi, po eno kapljico dnevno in ko ta ena kapljica vsaj 2 dni ne bo več povzročala težav, dodaš še eno in potem dozo tako počasi povečuješ.

Lefaxina ne poznam, je pa tako veš, da tele kapljice bolj nam staršem “olajšajo” vest v stilu “pa saj sem dala kapljice”! Jaz sem ob najhujših krčih kombinirala janežev sirup in sab simplex, čeprav to odsvetujejo, ampak pri nas so krči trajali do 10. meseca (meseca, ne tedna) in najhuje je bilo ponoči, ko so grmeli hudi rafali. Čez dan je očitno pomagalo, ponoči, ko tudi jedel ni, se je pa nabral zrak in povzročal hude težave.

Pomagaj si z masažo, razvitim dojenčkom, pritiskaj mu kolena na trebušček. Pri enomesečniku – hm!- milsim, da kaj dosti več ne moreš naredit. Lahko poskusiš z BLAGIM majaronovim ali komarčkovim čajem, po žlički ali steklenički. Po mojem ste pač prišli v to obdobje, ki naj bi trajalo od 5. do 12. tedna, da boš mirna, pa lahko poskusiš dat pač spet Lefaxin (ampak nekaj dni, ne samo 1x ali 2 x, ker dojenčki počasi reagirajo) in boš videla, kako bo. Konec koncev kapljice daješ nekj tednov, in ne neko dolgo obdobje! SREČNO!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

New Report

Close