Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Za Primoža! Zakaj dva foruma?! Odgovori na: Za Primoža! Zakaj dva foruma?!

V čem je problem??

Na tem forumu je bilo dnevno tudi 600 sporočil v povprečju za en mesec, vse za vse in vse počez. Nekaj časa že gre iskati teme, ki jih želim samo zase, ampak ko med 1000 sporočili dnevno iščem, samo resne teme, me tisti čveki motijo. Pa ne zato, ker se jih ne bi udeležili, ampak ker je postalo nepregledno, saj se moramo za kakšno temo vračati za 3 strani nazaj.

Primer je ravno tale tema, zakaj je postavljena tukaj??? Zakaj ne na moj forum? Ali veste koliko dela mi daste, da na 150 forumih poiščem vse teme, ki so namenjen meni???

NO saj me niti tako ne moti, drugače vam ne bi pisal, ampak je težko. JAz to naredim z veseljem in si čez dan odtrgam veliko ur, da se posvetim vašim problemom in željam, pravzaprav samo da poiščem te vaše teme in probleme in želje.

Zato sem se odločil, da forum razdelimo na dva dela ali pa nevč, če bo poterbno. Vem, da bo težko zadovoljiti prav vse. Seveda se tudi tukaj lahko najde kakšen čvek. Ena je napisala, to je tako kot golaž brez začimb. Res je, je pa tdui druga napisala, če pa je začimb preveč, se pa golaž pokvari.

Ne, da ne dovolim čveka tudi tukaj, ali kakšne vmesne pipombe, ampak zmerno, ne preveč.

No in kaj je pokazala statistika, tukaj je sedaj 540 sporočil v povprečju, na stsrševskemu čveku pa 460, se pravi se je številka povečala za 400 v povprečju na dan.

KAj to pomeni za vas?

Tisti, ki so vam všeč samo teme o otrocih ste samo tukaj, tisti, ki so vam všeč samo družinski, starševski čveki in debate ste samo na drugem forumu, če pa želite biti na obeh imate pa 2 klika več.

Ali sta vam res preveč ta dva klika????
In tretji za dojenje
in četrti za vzgojo
in peti za vrtec

Seveda pa je to najbolje za tiste, ki rpidejo gor enkrat na teden ali dvakrat na mesec, ali pa za naključne obiskovalce in imajo vse teme na svojem forumu, ki se nanašajo na ciljno skupino. KAj smo pridobili s tem???

RAzbremenili iskalnik in sedaj vam bi moral veliko bolje delati tudi med 12 in 15 uro?

So razlogi za in proti, vendar jaz v tem trenutku vas prosim, če se potrudite in malo večktrat kliknete, mi boste naredili OGROMNO uslugo. Seveda, če vam je kaj do tega, da mi to uslugo naredite.

Hvala

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close