Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja praznovali v mladinskem domu Jarše Odgovori na: praznovali v mladinskem domu Jarše

Oj!

Vse ti prepustijo, le prostor oddajo, lahko pa se zmeniš mogoče tudi za animacijo!
V predverju je velika soba – jedilnica, kjer lahko pripraviš pogostitev, da se pogreti v mikrovalovki, skuhati kavo,… so mize in stoli in kar je seveda najbolj pomembno 2 ročna nogometa v katera so se zapodili vsi od 1 pa do 40 let! Za vse je bilo zanimivo.
Telovadnica – ima ribstole, plezalno steno, blazine in to je bilo dovolj, da so otroci noreli, plezali, smo imeli pripravljene igrice, pa jih ni preveč zanimalo!
Cena pa je odvisna za koliko časa vzameš, tako, da se vse zmeniš z njimi. Je pa v Jaršah – z rondoja proti Žalam, ne zaviješ desno proti Žalam, ampak naprej, 1. semafor desno in kmalu na levi strani je velika bela hiša – to je to. Tudi parkinga je dosti.
Smo se zanimali tudi drugje, pa ni nikjer tako velikega prostora za pogostitev, povsod so sicer opremljene telovadnice, animatorji, prostora za pogostitev pa ni, pa tudi dražje je bilo drugje!

Lp

Dammy

New Report

Close