Zakaj eni tako obsojate. Avtorica se v svoji okolici očitno ne čuti sprejeto, ker je posredno stalno posredno s tistim jamranjem drugih opominjana na njeno materialno boljše stanje! Kot nekakšna tarča za zbujanje krivde od tistih z manj sposobnostmi in manj sreče v življenju, pa čeprav je to bolj v glavi. Predstavljajte si tako živeti, da se v svojem okolju ne čutiš enakega soljudem : visoka cena za nekaj več lagodnosti, ker ne more bit iskrena, ko je govora o kakšnih nakupih, morda nima veliko prijateljev, celo od bližnjih jih posluša… Da se jim mora nekako opravičevati za svoje kao prebogate izdatke. Sama nima teh težav in ne more drugim ljudem pomagat, ali jim naj po vašem kar vse razdeli, kar je ali jim pokima v vsem? Ni čudno, če je zadobila nekakšen predsodek do drugih, ker pomagat jim ne more, a nelagodje pa ji povzroča. In še celo na forumu ste ji eni kar pripisali nadutost, samo zato, ker je vprašala, ali so tu kakšni njej podobni…

Mislim da je glavni vzrok tudi v tem, da niti bližnji ne vedo za njen družinski prihodek. Če bi ljudje vedeli, ne bi z njo govorili o draginji in težkem shajanju. Ker pa je svobodna umetnica, pa pač mislijo, da je tudi ona na podobnem… Po moje je pametno povedat za približno plačo (raje 1000 eur manj). In bo morda mir.

Glavna rešitev je preselitev v elitno sosesko, kjer bi družina živela med sebi enakimi. So tudi v Sloveniji take ulice, kjer stanujejo samo zdravniki, odvetniki, športniki in ne bo teh težav.

New Report

Close