Festival zdravja v ljubljanskih Križankah

Uredništvo, 28. maj 2014.

Preverite, kaj se bo dogajalo na festivalu 16. junija v Križankah.

Ob praznovanju 65. obletnice Lekarne Ljubljana vas vabimo na Festival zdravja, ki se bo dogajal v soboto, 14. 6. 2014, od 9. do 17. ure, v ljubljanskih Križankah. Vstopnine ni!

Družimo in gibajmo se skupaj vse generacije! Obljubljamo pester program za odrasle in žur za malčke skupaj z nagradnim žrebanjem!

Kaj se bo dogajalo?

4 zanimiva predavanja v Viteški dvorani v Križankah: Inkontinenca in motnje erekcije; Zaščita pred soncem in melanom; Bachova cvetna terapija in Diabetes (sladkorna bolezen).

Meritve in strokovno svetovanje v preddverju Križank: merjenje glukoze v krvi, ITM (indeksa telesne mase), krvnega tlaka, venskega pretoka, CO v izdihanem zraku, EKG, kostne gostote. Imetniki Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana bodo imeli večino meritev na voljo brezplačno.

Gibalne delavnice za odrasle in otroke (joga, zumba, pomlajevalna salsa, otroški hip hop), ki se bodo dogajale na pergoli v Križankah.

Stojnice v preddverju Križank z izdelki za ohranjanje zdravja in izboljšanje počutja. Nudili vam bomo možnost nakupa izbranih izdelkov po ugodnih cenah. Na ta dan bomo del sredstev od prodaje na Festivalu zdravja in v enotah Lekarne Ljubljana namenili za dobrodelni projekt. Predstavila se vam bodo različna društva, s farmacevti Lekarne Ljubljane se boste lahko posvetovali o vaših težavah in zdravilih, nudili vam bomo svetovanje o pravilni in varni uporabi zdravil ter prvi pomoči.

Otroški kotiček v preddverju Križank skupaj z maskoto Zmajčkom Malčkom, kjer bodo otroci lahko izdelali svojo kremo, pripravili zeliščni čaj, pozdravili bolnega medvedka. Gost otroškega kotička bo Robi Kranjec. Otroci se bodo z njim lahko fotografirali in dobili fotografijo v spomin.

Poskrbljeno bo tudi za zdravo hrano in pijačo.

Vljudno vabljeni!

Letak-Festival-zdravja_druga-stran

Lekarna Ljubljana

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
13.06.2021. ob 13:25
284,295
20.06.2021. ob 00:29
110,159
20.06.2021. ob 12:01
Preberi več