Eteris, večni navdih narave

Uredništvo, 03. december 2013.

Čista esenca narave je odslej ujeta v temnomodri steklenički s srebrnim cvetom Eterisa – plod domačega znanja podjetja Favn.

100 % naravna eterična olja

Narava nas že tisočletja navdihuje z eteričnimi olji, ki s svojimi opojnimi, lahko hlapljivimi sestavinami blagodejno delujejo na človekovo počutje in razpoloženje. Čista esenca narave je odslej ujeta v temnomodri steklenički s srebrnim cvetom Eterisa – plod domačega znanja podjetja Favn.

Stoodstotno naravno, stoodstotno čisto

etericna_olja_eterisPri Favnu se zavedamo, da se eterična olja pogosto potvarja s sintetično pridelanimi dišavami ali pa se naravna olja meša s cenenimi, ki so brez terapevtskih koristi in so pogosto vir nadležnih glavobolov.

Da bi zagotovili kakovost in učinkovitost naravnih eteričnih olj Eteris, smo poskrbeli za njihovo pristnost in čistost. Pristnost dokazuje preverjeno botanično in geografsko poreklo rastlinskih sestavin, čistost pa najsodobnejše, izjemno natančne kemijske analize. Oboje jamčimo z izdajo posebnega certifikata, ki ga hranimo za vsak Eteris in je dostopen na www.favn.si.

Za pozornejšega uporabnika smo zasnovali bio Eteris, katerega sestavine prihajajo iz biološke pridelave, ter izjemno kakovostna eterična olja Eteris, ki ustrezajo zahtevnemu evropskemu farmakopejskemu standardu.

Eteris v aromaterapiji

Aromaterapija s pomočjo Eterisa ali drugih naravnih dišav oziroma dišečih snovi naravnega izvora blagodejno vpliva na naše razpoloženje in počutje, tako da:

  • vzpostavlja psihofizično ravnovesje organizma,
  • zagotavlja sprostitev in opustitev vsakodnevnih skrbi,
  • krepi imunski sistem,
  • blaži manjše motnje v počutju.

Za učinkovito aromaterapijo potrebujete le nekaj kapljic naravnega eteričnega olja Eteris. Še nekaj miru in z malo domišljije jih boste zlahka uporabili pri inhalaciji (klasični, z izparilnikom, z neposrednim vdihavanjem ali preko robčka), na obkladku, pri masaži ali vtiranju ter pri savnanju ali dišeči kopeli. Izbira je vaša, učinek zagotovljen!

Eteris-logo

Izdelki Eteris s 100 % naravnimi eteričnimi olji

Naravna eterična olja so nepogrešljiva osnova izdelkov za celovito in naravno nego telesa, kamor sodijo dragocena negovalna olja, nežne cvetne vode (hidrolati), dišeči geli za prhanje in blagi šamponi.

Če k temu dodamo še naravne osvežilce prostora – ti spremenijo naše bivalno okolje v edinstven ambient – je objem narave blagodejnejši in popolnejši.

basilicum bergamotka cedra_vejica_1

Poiščite svoj navdih

Med več kot 50 naravnimi eteričnimi olji Eteris, ki jim dela družbo več kot petnajst izdelkov na osnovi le-teh, ga ne bo težko najti. Poiščite ga na www.eteris.eu ali v lekarnah in specializiranih trgovinah!

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
02.08.2021. ob 09:56
284,530
02.08.2021. ob 10:43
110,202
02.08.2021. ob 10:28
Preberi več

New Report

Close