ePosvet: Video svetovanje

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet. ePosvet omogoča možnost pogovora in posveta na daljavo v video in avdio obliki.
18 Rezultati iskanja
Vse kategorije
Video svetovanje - novo!
Kaj je ePosvet?

Z našimi strokovnjaki se lahko varno povežete s pomočjo tehnološko napredne rešitve ePosvet. Posvet deluje na večini računalnikov in mobilnih napravah. ePosvet omogoča pogovor z izbranim strokovnjakom kar iz domačega računalnika ali telefona.

Za ePosvet veljajo stroga varnostna in etična pravila, podobno kot v ambulanti, zato je vaša zasebnost zaščitena. Rešitev smo pripravili v sodelovanju s podjetjem Medifit.

Kako deluje ePosvet?

Na predstavitveni strani izbranega svetovalca (seznam v nadaljevanju), si lahko izberete prost termin in se naročite na ePosvet. Za naročanje registracija ni potrebna in je zelo enostavna.

Ko boste izbrali in rezervirali termin, vam bomo na e-naslov dobili poslali več informacij o izvedbi posveta, tehnične zahteve in napotke za plačilo.

Dve uri pred pričetkom ePosveta boste prejeli opomnik (SMS) in na e-naslov kratka navodila s povezavo do klica. Ob dogovorjeni uri vas bo strokovnjak poklical in posvet se bo začel.

Posveti so pri različnih strokovnjakih v različno dolgih terminih (15 do 60 minut). Krajši termin je bolj primeren za posvet o zelo jasnem problemu. Za bolj kompleksne in / ali nejasne težave, kjer pričakujete tudi razpravo s strokovnjakom, priporočamo, da izberete daljše časovno obdobje.

Čas ePosveta je omejen na izbrani in plačani časovni okvir in ga ni mogoče podaljšati. Zato predlagamo, da si predhodno pripravite morebitne oporne točke za pogovor in dokumentacijo, ki bi vam in strokovnjaku olajšala prepoznavo težave in bolj tekoče delo.

Kaj potrebujete za ePosvet?

Brskalnik:
Podprte so vse zadnje različice modernih brskalnikov (chrome, firefox, edge, safari,…). ePosvet ne deluje v brskalniku internet explorer (v nobeni različici).

Naprave:
Storitev ePosvet teče na vseh tipih mobilnih (Android, iOS telefoni in tablice) ter stacionarnih naprav (PC, MAC).

Kamera in mikrofon:
Za izvedbo ePosveta ne zahtevamo uporabe kamere in mikrofona, čeprav je storitev optimalna, če uporabljate oba. Na svoji napravi boste to morali vključiti sami. Sistem vas bo vodil in vam tudi predhodno omogočil test, če vse deluje.

Preklic in odpoved e-posveta

V primeru, da ePosveta ne bi mogli izvesti zaradi opravičljivih razlogov, vas prosimo, da nas o tem obvestite vsaj 72 ur pred dogovorjenim terminom. V tem primeru imamo dovolj časa, da se dogovorimo glede novega termina ali vam vrnemo denar. Po preteku tega časa, pa vam zaradi narave dela žal termin propade oziroma je tako, kot bi ga koristili. Obrazec za preklic termina (.doc)

Pravilniki in dokumenti
Vprašanja in pomoč

Strokovnjak je član skupine Med.Over.Net strokovnjakov in je s strani Med.Over.Net kot specialist s svojega področja zaprošen za izvedbo svetovanja za vašo izbrano dilemo. Morebitne zaplete pri pogovoru ali izvedbi e-posveta, zato lahko najprej rešujete z njim. V kolikor to ni mogoče, smo vam na voljo na e-naslovu [email protected] ali telefonu +386 40 464 340.

Sedež podjetja:

Styria Media si
Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana
T: +386 40 464 340

New Report

Close