Enostavno do modernega varčnega doma

Uredništvo, 07. april 2014.

Z Ytongom si svojo sanjsko hišo zgradite hitro in ugodneje.

Z Ytongom si svojo sanjsko hišo zgradite hitro in ugodneje

Vedno več ljudi se odloča, da si bodo svojo sanjsko hišo postavili kar sami, spet drugi pa se, zaradi pomanjkanja časa, ob gradnji raje povežejo z različnim podizvajalci, ki jim hišo postavijo kar na ključ. Ne glede na to, v katero skupino spadate, je izbira za gradnjo z Ytongom vedno prava izbira, saj je do 2-krat hitrejša, ugodnejša, čistejša in predvsem enostavna, kupci Ytong hiš pa so skozi vse faze gradnje deležni tudi brezplačne servis podpore.

foto-1-goldb

Ytong gradnja vam omogoča izgradnjo energetsko učinkovite (pasivne, nizkoenergijske ali energijsko varčne) hiše na podlagi vašega načrta ali po enem izmed 52 pripravljenih projektov Ytong hiš. Izbirate lahko med sodobnimi in klasičnimi oblikami, vse hiše pa odlikujejo preverjene prednosti: toplotna izolativnost, nosilnost in potresna varnost, hitra in enostavna gradnja ter vrhunska kakovost materiala. Zaradi teh odličnih lastnosti materiala Ytong, hiše zagotavljajo višjo kakovost bivanja in energijsko varčnost v vseh letnih časih. Zgrajene so iz porobetona, ki je v celoti sestavljen iz kakovostnih in popolnoma naravnih surovin, saj vsebuje kremenčev pesek, apno, cement in vodo. Porobeton skrbi tudi za prijetno razmerje med temperaturo in vlažnostjo v prostoru, zato je bivanje v Ytong hiši prijetno in blagodejno za vaše počutje. Odlična toplotna izolativnost gradbenega materiala zagotavlja energijske prihranke, saj je vaša hiša optimalno izolirana tudi brez dodatne izolacije.

Z malo gradbeniške žilice in časa, si lahko svojo sanjsko Ytong hišo zgradite kar sami, in to kar dvakrat hitreje in ugodneje v primerjavi s klasično gradnjo. S tem prihranite na stroških zidarjev in sami nadzorujete kakovost gradnje. Ytongovi svetovalci bodo z vami od začetka do konca gradnje. Stali vam bodo ob strani ob zbiranju informacij in svetovali pri odločitvah. Med samo gradnjo vam bodo pomagali z nasveti, kaj vse morate upoštevati, da bo vaš novi dom dosegel zapisane standarde pasivne ali nizkoenergijske hiše. Na željo vam lahko priporočijo preizkušenega izvajalca, ki je specializiran za gradnjo z gradbenim sistemom Ytong in vam bo postavil hišo tudi na ključ. Tako izvajalcem kot samograditeljem je med gradnjo na voljo tudi inštruktor gradnje, ki zagotavlja kakovost in varnost gradnje. Da je Ytong prava izbira, dokazujejo številne zadovoljne stranke, ki so z bivanjem v svoji sanjski hiši zelo zadovoljne. Prav zato vse več ljudi, ki gradi hišo, razmišlja o Ytong gradnji. To dokazuje tudi podatek, da v Sloveniji na vsakih deset novih hiš zgradimo skoraj dve Ytong hiši.

foto-2-goldbach

Preverite ponudbo, reference in cene na sanjska.ytonghisa.si.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,306
20.06.2021. ob 17:48
110,162
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več