Ekosıstem, ki je v zdravstvenih storitvah svetu za zgled

Uredništvo, 19. februar 2015.

Acibadem, ki zajema 18 bolnišnic in 13 zdravstvenih centrov je s sporazumom, pod okriljem IHH Healthcare Berhad postal druga največja zdravstvena veriga na svetu …

Skupina Acıbadem Healthcare Group

Zdravstvena skupina Acıbadem, ki se od leta 1991 naglo razvija in je postala ena vodilnih institucij v Turčiji znotraj sektorja privatnega zdravstva, se od leta 2012 v globalni platformi premika naprej, v sodelovanju z IHH Healthcare Berhad, eno največjih skupin Daljnega vzhoda.

Acibadem, ki zajema 18 bolnišnic in 13 zdravstvenih centrov je s sporazumom, pod okriljem IHH Healthcare Berhad postal druga največja zdravstvena veriga na svetu. Številni bolniki iz različnih delov sveta vsako leto za svoje zdravljenje izberejo Turčijo, posebej Acibadem, ki zagotavlja storitve z najnaprednejšo tehnologijo na svetu in s strokovno ekipo mednarodnih standardov kakovosti.

acibadem-vhod

Globalno konkurenčne celostne zdravstvene storitve

Poleg bolnišnic in zdravsvenih centrov skupina Acıbadem Healthcare Group ponuja model posebnega integriranega sistema zdravstvenega varstva, ki je lahko zgled vsem svetu in ki vključuje 18 bolnišnic, med temi se ena nahaja v Skopju in ena v Makedoniji ter 13 zdravstvenih centrov, kot tudi različne podporne zdravstvene zavode. Znotraj okvira zdravstvenih storitev Acıbadem Labmed ponuja široko paleto storitev, vključno z genetiko, patologijo, banko matičnih celic in popkovnične krvi. Zdravstvena skupina Acıbadem zagotavlja dodatne storitve na vseh področjih, povezanih z zdravstvenim varstvom in pod enakim okriljem, prek hčerinskih družb, ki vključujejo Acibadem vodenje projektov, ki razvija bolnišnične projekte; Acibadem mobilno zdravje, ki ponuja mobilne zdravstvene storitve, APlus, ki obravnava zahteve higiene in postrežbe bolnišnic in velikih podjetij, ter Acibadem zavarovanje, ki se ukvarja z zavarovalništvom. Acibadem univerza s svojimi šolami za medicino, zdravstveno nego in upravljanjem zdravstvenih oddelkov na prihodnje generacije prenaša izkušnje, ki jih je skupina pridobila v zdravstveni industriji za zagotovitev prvovrstnih zdravstvenih storitev v prihodnosti.

acibadem_maslak_hastanesi15

Zagotavljanje strnjenih storitev s centri odličnosti

Vse bolnišnice v skupini, ki izpolnjujejo globalne standarde, izstopajo tudi s centri odličnosti. 7 centrov za rakava obolenja (kirurgija, radioterapija, kemoterapija), 12 centrov za zdravljenje bolezni srca (kardiologija za otroke in odrasle ter kardiokirurgija), 9 centrov za oploditev in vitro (neplodnost – IVF), 5 centrov za presaditev organov (jetra, ledvice, kostni mozeg), 4 centri za težave s hrbtenico, 1 center športne medicine, uradno priznan s strani FIFE, 8 centrov nuklearne medicine in 5 centrov robotske kirurgije so s pomočjo svoje napredne tehnološke opreme in strokovnjakov, ki imajo veliko izkušenj na teh področjih vsi nacionalno in mednarodno akreditirani in usposobljeni centri.

Mednarodna kakovost v zdravstvu

Kakovost storitev, ki jih zagotavlja Zdravstvena skupina Acibadem podpirajo tudi nekatere neodvisne institucije. Joint Commission International (JCI) je neodvisna mednarodna akreditacija institucija, ki določa in nadzoruje standarde kakovosti v odnosu do zdravstvenih storitev. Zdravstvena skupina Acibadem je sprejela standarde akreditacije JCI, da bi okrepila izboljšanje kakovosti in varnosti pristopov do bolnikov. Sodelovanje z Labmed Dortmund GmbH, ki v Nemčiji aktivno deluje že več kot 30 let, v povezavi s ‘storitvami referenčnega laboratorija’ je Acibadem LabMed-u pripomoglo k pridobitvi certifikata ‘ISO 15189 akreditacije kliničnega laboratorija’.

acibadem-predstavitev

Od univerze k športnemu sponzorstvu …

Ustanovljena leta 2007, Acıbadem univerza podpira cilj ustvarjanja znanstvenih virov na zdravstvenem področju, kot tudi cilj prenesti pridobljeno znanje tega področja na prihodnje generacije.

Skozi smisel za družbeno odgovornost Zdravstvena skupina Acibadem v svoji državi podpira turško nogometno, košarkaško in odbojkarsko federacijo, državne reprezentance in nekaj mednarodnih skupin ter individualnih atletov.

Središče privlačnosti zdravstvenega turizma

Bolnišnice, ki so povezane z Zdravstveno skupino Acibadem in zagotavljajo specializirane storitve na področju zdravstvenega varstva, ponujajo storitve diagnostike in zdravljenja mnogim mednarodnim bolnikom, ki prihajajo v državo. Turčija je trenutno ena izmed vodilnih držav v zdravstvenem turizmu zaradi ponujenih storitev diagnostike in zdravljenja svetovnega merila.

acibadem_maslak_hastanesi10

Več informacij dobite na www.acibademinternational.com.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,354
16.05.2021. u 03:49
283,832
15.05.2021. u 20:58
110,376
16.05.2021. u 00:57
Preberi več