Dr. Oetker müsli so “Št. 1 v kakovosti” v Sloveniji

Uredništvo, 18. julij 2014.

Prebivalci Slovenije oziroma anketiranci ki so sodelovali v prvi raziskavi QUDAL – QUality meDAL v Sloveniji ki je bila opravljena marca 2014 menijo, da so müsli …

Prebivalci Slovenije oziroma anketiranci ki so sodelovali v prvi raziskavi QUDAL – QUality meDAL v Sloveniji ki je bila opravljena marca 2014 menijo, da so müsli za zajtrk ki jih proizvaja Dr. Oetker najbolj kakovostni na celotnem slovenskem trgu.

Raziskavo je s spletno anketo izvedla švicarska hiša ICERTIAS s pomočjo metode CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Anketirancem, prebivalcem Slovenije, splošni populaciji z dostopom do spleta, preko spletnega obrazca bilo je zastavljeno čez 100 vprašanj, med njimi tudi naslednje vprašanje:

Navedite ime proizvajalca ali dobavitelja müsli za zajtrk, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja absolutno najvišjo kakovost na slovenskem trgu. Največje število vprašanih je odgovorilo: Dr. Oetker.

300-G_KnPlus-čoko-SLO640

Vsa vprašanja so bila odprtega tipa oziroma anketirancem odgovori niso bili ponujeni vnaprej (a, b, c), ampak so lahko sami navajali najprimernejše odgovore na zastavljena vprašanja. Na osnovi doseženih rezultatov Dr. Oetker je upravičen do vstopa v program QUDAL – QUality meDAL za Slovenijo in med drugim do uporabe prestižnega zlatega odličja za kakovost QUDAL ter pravico do statusa in odličja QUDAL – Št. 1 v kakovosti za kategorijo “müsli za zajtrk”.

Slovenski potrošniki niso pripravljeni sklepati kompromisov na račun vrhunske kakovosti in okusa.

Raziskava QUDAL – QUality meDAL – Slovenija 2014/2015 je bila izvedena po določbah Mednarodnega kodeksa trženjskih in družbenih raziskav, ki sta ga sprejela Mednarodna trgovinska zbornica (ICC) in Evropsko združenje tržnoraziskovalnih strokovnjakov (ESOMAR).

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,421
07.07.2021. ob 00:49
284,484
26.07.2021. ob 17:18
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close