Dr. Mel Gill vas spomladi vabi v Ljubljano in na Ptuj

Uredništvo, 11. februar 2014.

“3. aprila bom imel seminar v Ljubljani, nato 5. aprila na Ptuju. Veselim se že, da bom spet z vami in da vam pokažem moč, ki jo imate v sebi.”

“Pozdravljeni (dober dan).

mel-pozdravJaz sem dr. Mel Gill in v vaši državi-Slovenija, sem bil nedolgo nazaj. Takrat nisem vedel, da ima Slovenija v svojem imenu besedo LOVE (ljubezen). Ko sem bil tam, sem odkril ljubezen. Zaljubil sem se v vašo državo, v vaš jezik in vaše ljudi. Tako da sem, ko sem imel seminar in predstavil Meta-Secret (Meta Skrivnost), katere avtor sem, kakor tudi producent in direktor istoimenskega filma, slišal od ljudi, ki so se udeležili mojega seminarja, da jih je vsebina preoblikovala in da si želijo, da bi bili prisotni tudi njihovi partnerji. Sedaj imate ponovno to priložnost.

3. aprila bom imel seminar v Ljubljani, nato 5. aprila na Ptuju. Veselim se že, da bom spet z vami in da vam pokažem moč, ki jo imate v sebi. Da vam pokažem, da vam ni treba slediti nikomur, nobenemu guruju… postanite svoj lasten guru, postanite svoj mojster.

V videu se javljam iz enega od mojih domov. Živim v treh različnih mestih po svetu: v Varni (Bolgarija), Singapurju in Chicagu. V času, ko letim med vsemi temi kraji, počnem naslednje: berem knjige, pišem knjige, vodim seminarje in spreminjam življenja. To je vse, kar počnem. Pravzaprav pravkar snemam s svojim telefonom, prav v tem trenutku. V moji pisarni, medtem ko v ozadju igra glasba. Takole, to je moja pisarna. Obdana s toliko knjigami, kot si sploh lahko predstavljate. Zakaj? Ker je to mesto, kjer delam. Proučujem človeško naravo. Sem psihoterapevt. Kar znam najboljše, je: popeljem vaš um na drug nivo, da vas pripeljem do točke, ko boste sami sebi rekli: moj bog, prej nisem vedel/a, da tukaj ni omejitev. Obstajale so samo v mojem umu.

In ravno to bi rad: da to občutite: svobodo. Osvoboditev iz vseh zaporov uma, zaporov srca in zaporov duše. Čas je, da živite svobodno življenje, mar ne? Čas je, da imate vse, kar hočete. Ampak če tega nimate in ne veste, kako do tega priti … no potem je čas, da se naučite spretnosti, kako to doseči.
Torej, ko se bomo srečali, 4. in 5. aprila, srečanje ne bo samo teoretično. Praktično bo. V načinu, kako boste dosegli vaše cilje, ki jih želite doseči, kakor tudi sam proces, da boste postali srečnejša oseba. Udeležite se mojega programa. Zabavno bo.”

Prijave: http://nikrmana.wordpress.com/eventsdogodki/

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,550
31.07.2021. ob 17:39
110,204
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close