DORMEO praznovanje rojstnega dne

Uredništvo, 11. september 2018.

Blagovna znamka Dormeo, ki skrbi za dober spanec, praznuje že 16. leto obstoja in prisotnosti na slovenskem trgu. Ob tem jubileju je potekal dogodek, kjer so se gostje lahko posladkali in nazdravili.

Blagovna znamka Dormeo je v soboto, 8. septembra 2018, praznovala 16. leto obstoja in prisotnosti na slovenskem trgu. V trgovini Studio Dormeo je dogodek potekal med 11. in 16. uro. Gostje so se lahko posladkali in nazdravili blagovni znamki, ki skrbi za dober spanec. Za najmlajše obiskovalce je bilo poskrbljeno v otroškem kotičku, kjer so med drugim imeli tudi možnost poslikave obraza.

F&B Acrobatics med nastopom

Vsi obiskovalci pa so se lahko fotografirali z namenskim okvirjem in v zameno prejeli spalno masko. Najbolj pa so se razveselili in se zabavali ob nastopih, ki so jih pripravili raper Nipke ter Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, ki sta tudi najnovejša ambasadorja blagovne znamke Dormeo. Dogodek je povezoval simpatičen voditeljski tandem, ki sta ga tvorila Mojca Krajnc in Borut Andrejaš.

Povezovalca dogodka Dormeo, Borut Andrejaš in Mojca Krajnc.

V zahvalo za dolgotrajno prisotnost na slovenskem trgu in visokem zaupanju ter zadovoljstvu kupcev, so pri blagovni znamki Dormeo poleg rekordnega 20 % znižanja za vsa ležišča (ki traja še do 16.9.2018), za celoten rojstnodnevni vikend pripravili 20 % popust na prav vse Dormeo izdelke.

Urška Plavčak, vodja blagovne znamke Dormeo Slovenija

“Ob praznovanju rojstnega dne nam je najpomembnejše, da poskrbimo za naše kupce, jim pripravimo kakšno presenečenje ter dodatne ugodnosti. Ponosni in veseli smo zaupanja, ki ga uživamo na slovenskem trgu in če se mogoče sprašujete, zakaj rojstni dan praznujemo podnevi, je odgovor zato, ker na Dormeu ponoči radi spimo.”

 

Foto: arhiv Dormeo Slovenija

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
05.08.2021. ob 08:18
284,554
05.08.2021. ob 04:17
110,205
05.08.2021. ob 01:11
Preberi več

New Report

Close