Dobrodelnost in zabava

Uredništvo, 20. april 2016.

V Sloveniji je veliko otrok, ki, zaradi težke materialne situacije, ne morejo brezskrbno uživati s svojimi sovrstniki ..

Z odprtjem nove dm prodajalne razveselili otroke OŠ Mirana Jarca

V Sloveniji je veliko otrok, ki, zaradi težke materialne situacije, ne morejo brezskrbno uživati s svojimi sovrstniki v prostočasnih dejavnostih in se celo udeležiti šole v naravi. Ravno tega dela izobraževanja pa se otroci navadno najbolj veselijo, saj jim da edinstvene in nepozabne spomine. Zato se je dm ob otvoritvi nove prodajalne v Črnomlju odločil pomagati eni izmed črnomeljskih osnovnih šol.

Miha Deželak: za dobrodelnost in zabavo

dm je ob otvoritvi nove prodajalne v Črnomlju pripravil pestro dogajanje, priljubljeni radijec Miha Deželak pa je od 17.00 do 18.00 ure vodil dobrodelno urico, kjer so, s pomočjo navdušenih lokalnih prebivalcev, zbrali kar 2.802,63 EUR. Sredstva so v dm podarili OŠ Mirana Jarca v Črnomlju, za namen izvedbe šole v naravi in plavalnega tečaja za socialno šibkejše otroke. Donacijski ček je ravnatelju OŠ g. Borisu Mužarju predala področna vodja ga. Pavla Grmšek, veselo dogajanje pa je s tremi pesmicami pospremil tudi šolski pevski zbor. Za piko na i se je na bobnih, ki so njih s seboj prinesli šolarji, preizkusil tudi simpatični Miha Deželak. Poleg dobrodelnosti pa so poskrbeli tudi za obiskovalce otvoritve, kjer so se dame prepustile magičnim rokam vizažistke, otroci pa so bili navdušeni nad poslikavo obraza. Obiskovalci so lahko zavrteli tudi kolo sreče, ki je skoraj vsakemu prineslo zanimivo nagrado, ekskluzivne otvoritvene popuste pa lahko izkoristite še do petka, 22. 4. 2016. Vabljeni v novo dm prodajalno v Črnomlju!

Dobrodelno ob otvoritvi - donacijski ček je ravnatelju OŠ g. Borisu Mužarju predala področna vodja ga. Pavla Grmšek

miha deželak

O avtorju

Uredništvo