Dobrodelni tenis turnir in dogodek »Za urgentni center Ptuj« #ustavise

Uredništvo, 05. junij 2017
Ostalo

Cilj je zbrati 600 tisoč evrov, ki jih mora zagotoviti SB dr. Jožeta Potrča za izgradnjo urgentnega centra.

V soboto 10.6.2017, na Ptuju poteka dobrodelni dogodek Za urgentni center Ptuj

Vabljeni vsi ljubitelji tenisa in glasbe, prijetne družbe. Vsi skupaj podprimo akcijo zbiranja sredstev za izgradnjo nujno potrebnega urgentnega centra na Ptuju.

Pridružila se nam bosta tudi ambasadorja akcije Dejan Zavec in Tadej Toš.

Program:

10.00     začetek teniškega turnirja

12.00     otroški program (od 12.00h naprej)

14.00     Natalija Verboten

16.30     Modrijani

18.00     Tanja Žagar

19.30     godba na pihala

O projektu

Izgradnja urgentnega centra na Ptuju je zelo pomembna za več kot 140 tisoč prebivalcev Spodnjega Podravja, s čimer bi zagotavljali ustrezno kakovost nujne zdravstvene oskrbe, kot so je deležni prebivalci v drugih slovenskih regijah. Prav vsakega izmed nas ali naših bližnjih lahko doleti nezgoda ali nesreča in velikokrat so ključne minute ali celo sekunde.

Vsi bi raje videli, da za izgradnjo urgentnega centra zbiranje sredstev lokalnega gospodarstva in njenih prebivalcev ne bi bilo potrebno. Ker pa gre za nujen in za širšo skupnost pomemben projekt, od katerega bo imela neposredne in dolgoročne koristi vsa širša skupnost, so se v skupni akciji povezali tako lokalno gospodarstvo, kot posamezniki, ki tukaj živijo.

Zato še enkrat pozivajo vse, tako podjetja kot posameznike, da stopimo skupaj, saj vsak evro šteje! Če bi vsak prebivalec Spodnjega Podravja prispeval 1 evro, bi se nabralo več kot 140.000 evrov. To pa ni zanemarljiva številka!

Pobudniki akcije zbiranja sredstev za izgradnjo urgentnega centra na Ptuju – TALUM d.d., Perutnina Ptuj d.d. in Skupina FINAKOS, so posebej za ta namen odprli ločen transakcijski račun, na katerega se nakazujejo prispevki in donacije. Po končani akciji bo podano natančno poročilo o višini zbranih sredstev, seznam donatorjev in dokazila o tem, kako bodo zbrana sredstva dejansko porabljena.

Z dosedanjim potekom akcije so zadovoljni, sredstva se nabirajo in veseli jih dober odziv podjetij in posameznikov, za kar se prav vsakemu izmed njih zahvaljujejo. Cilj je zbrati 600 tisoč evrov, ki jih mora zagotoviti SB dr. Jožeta Potrča za izgradnjo urgentnega centra.

Naslednja priložnost, da vsi skupaj pokažemo svojo solidarnost, bo 10. junija po 10. uri. Pri Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj poteka osrednji dobrodelni dogodek z nastopom številnih znanih glasbenih izvajalcev, teniškim turnirjem dvojic, poskrbljeno bo za animacijo najmlajših ter druženje z ambasadorjema, Dejanom Zavcem in Tadejem Tošem. Znova bomo izpostavili problematiko urgentnega centra. Zbiranje sredstev bo potekalo tudi na prireditvi, zato vabljeni vsi, ki želite podpreti akcijo. Zbiranje sredstev poteka tudi po osrednjem dobrodelnem športno-družabnem dogodku.

Vabljeni, da se pridružite dogodku!

Pridruži se projektu Ustavi se in podari minuto!

Avtor
Piše

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
148,280
29.05.2023. ob 06:28
289,267
29.05.2023. ob 07:30
110,772
28.10.2022. ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close