dm s fotografijami opremil slovenske porodnišnice

Uredništvo, 18. maj 2015.

Izdelava knjige je preprosta, starši jo lahko oblikujejo dalj časa in vanjo poljubno dodajajo otrokove pomembne prelomnice.

Rojstvo otroka in vse lepote starševstva so nepopisljivo bogastvo, ki ga prav nobena mati in oče ne bi zamenjala za nič na svetu. Čudež življenja pa praznujejo tudi v drogerie markt, kjer z brezplačnim programom dm babybonus pozdravljajo nosečnice, novorojenčke in starše. Njihovo okolje so v postojnski, ljubljanski in jeseniški porodnišnici pred kratkim polepšali s prisrčnimi fotografijami novorojenčkov, ki na stenah rišejo nasmehe bodočim staršem in pozdravljajo na svet nove družinske člane. Člane, ki jih čaka na tisoče maminih poljubov in očetovih objemov. Prvi zobek, prvi korak, prva buška, izlet v naravo in še neskončno drugih radosti, ki jih prinaša življenje. V porodnišnici Postojna so dm ekipo ob predaji sprejeli direktor porodnišnice Aleksander Merlo, dr. med., spec. gin. in por. ter tri mamice, ki so pred kratkim pozdravile svoje novorojenčke. Ker je malčkovo prvo leto polno nepozabnih prelomnic, so v dm babybonus programu razvili tudi spletno platformo, kjer starši zbirajo slike, spomine in najlepše trenutke prvih utrinkov otrokovega življenja ter jih tako na preprost način shranijo v spominsko knjigo dm babybonus book.

Veseli-obrazi-ob-predaji-fotografij---Urša-Trpin,-vodja-marketinga-v-dm-..

dm babybonus fotoknjiga malčkovih doživetij

Izdelava dm babybonus spominske knjige je preprosta, starši pa jo lahko oblikujejo dalj časa (na primer eno leto) in vanjo poljubno dodajajo otrokove pomembne prelomnice. Posebnost aplikacije je v možnosti izdelave personalizirane spominske knjige. Starši poljubno dodajajo barve, tekste, slike, dogodke in dodajajo risane elemente (kot so na primer žirafa, opica, srček), lahko pa tudi družinsko drevo. Po koncu oddajo naročilo za fotoknjigo, ki jo nato prevzamejo v svoji dm prodajalni. Vse stranke, ki so včlanjene v babybonus program, bodo imele na terminalu na voljo tudi kupon za popust na izdelavo dm babybonus spominske knjige. V program dm babybonus je včlanjenih več kot 60 odstotkov vseh novorojenih otrok, starši pa lahko izbirajo med fotoknjigo z 28, 36 ali celo 54 stranmi. Aplikacija je dostopna na dm spletni strani: www.dmbabybonusbook.si

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 22:15
284,314
20.06.2021. ob 17:48
110,163
25.06.2021. ob 10:05
Preberi več