Dentalni turizem v srcu Hrvaške

Uredništvo, 24. december 2015.

Živimo v času, ko nam je prosti čas vse bolj dragocen zato pogosto poskušamo, bolj ali manj uspešno …

Živimo v času, ko nam je prosti čas vse bolj dragocen zato pogosto poskušamo, bolj ali manj uspešno, združiti prijetno s koristnim ali narediti več stvari hkrati. Prazniki vedno predstavljajo priložnost, da se posvetimo sebi in družini. V tem času imamo možnost opraviti tisto, kar nam vsakodnevne obveznosti ne dopuščajo. In pogosto so ravno potovanja tista, ki si jih najraje podarimo za oddih. Turistične ponudbe so z vsakim dnem vse bolj raznovrstne in zato ni več nenavadno, da si v času dopusta ali potovanja privoščimo različne kozmetične ali medicinske tretmaje.

Nedaleč od Slovenije, natančneje v Zagrebu, je pred nekaj leti svoja vrata odprla najsodobnejša stomatološka poliklinika v tem delu Evrope – Poliklinika ARENA, ki je vse bolj znana tudi zunaj Hrvaške. Stomatološko polikliniko Arena vsak dan obišče vse večje število pacientov iz Slovenije, ki si želijo nov nasmeh in vrhunsko storitev. Mnogi pacienti so prepoznali kakovost stomatoloških storitev in individualni pristop strokovnjakov, ki delajo v polikliniki. Poleg profesionalnosti in trenutno najsodobnejše opreme je pomembno poudariti tudi razliko v ceni v odnosu do slovenskih, kajti cene stomatoloških storitev hrvaških stomatologov so precej nižje.

Stomatološka poliklinika ARENA je opremljena s tehnološko najbolj sodobno diagnostično opremo, kot je recimo 3D CBCT in digitalni ortopan, kar zelo prihrani čas, saj pacienti svoj posnetek dobijo takoj po snemanju. Poliklinika se ponaša z lastnim zobotehničnim laboratorijem, ki je opremljen z najbolj sodobno CAD/CAM tehnologijo. V laboratoriju strokovnjaki vsakodnevno izdelujejo vrhunsko zobno protetiko, kot so zobne prevleke ali zobni mostički, pri svojem delu pa uporabljajo zelo kakovostne materiale z večletno garancijo. V ordinacijah poliklinike se vsakodnevno izvajajo tudi posegi s področja oralne kirurgije in implantologije, kot je sinus lift ali vstavljanje zobnih implantatov, ki imajo vseživljenjsko garancijo.

Smjestaj_ordinacija

Glede na to, da v Polikliniki ARENA delajo strokovnjaki z vseh področij stomatologije, kot so ortodontija, endodontija, parodontologija, protetika, implantologija in oralna kirurgija, lahko na enem mestu rešite katero koli stomatološko težavo. V primeru zahtevnejšega posega je poliklinika svojim pacientom in njihovem spremstvu zagotovila brezplačno nastanitev v sodobno opremljenih apartmajih v neposredni bližini poliklinike. Lažji posegi omogočajo pacientu, da se domov vrne še isti dan, kar je pomembno za tiste, ki nimajo veliko prostega časa. Poleg nastanitve je poliklinika svojim pacientom omogočila tudi organiziran prevoz Ljubljana – Zagreb – Ljubljana.

Zagreb, glavno mesto Hrvaške, je metropola v pravem pomenu besede, saj ponuja bogato izbiro raznolikega dogajanja. Redkokatero hrvaško mesto ima toliko število muzejev, gledališč, kino dvoran, kulturnih in sakralnih znamenitosti. V Zagrebu je tudi veliko zelenih površin, gozdov in majhnih naravnih oaz v samem središču mesta, kot je na primer Botanični vrt ali zeleni del Zagreba – Dubravkin put. Tisti, ki mesto raje doživijo skozi shopping, bodo navdušeni nad velikim številom nakupovalnih centrov s pestro ponudbo. Več kot dovolj jih je v samem središču mesta, najdete pa jih tudi na obrobju Zagreba.

Dentalni turizem v Zagrebu je priložnost, ki se zaradi bližine in raznolike ponudbe, ne sme zamuditi. Poleg vrhunske storitve v Polikliniki ARENA lahko v Zagrebu opravite tudi shopping, uživate v naravnih lepotah Maksimira in Sljemena ali pa se zgolj sprehodite po čudovitem središču mesta. Njegova lepota in energija vam bosta izvabili vaš novi nasmeh na obraz.

Turizam_black

Zobozdravstvena poliklinika ARENA
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb – Hrvaška

Tel: +386 1 777 4114
E-mail: [email protected]
Web: www.arenapoliklinika.si

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 22:15
284,314
24.06.2021. ob 23:26
110,163
24.06.2021. ob 23:54
Preberi več