fbpx

Zvočna kopel

Novice

Zvok ne le slišimo, marveč občutimo z vsem bitjem. To pojasnjuje, zakaj lahko pomaga tudi gluhim.

gongi

Glasba je bolj sveta kot katerakoli oblika umetnosti, ker je zmožna tako enostavno bitju dvigniti zavest. Zvok ne le slišimo, marveč občutimo z vsem bitjem. To pojasnjuje, zakaj lahko pomaga tudi gluhim.

Zvočno polje oz. zvočna kopel je dogodek mnogih glasbil, ki se prepletajo s planetarnim gongom kot osrednjim nosilcem. Zvoka planetarnega gonga nikdar ne pozabimo. To je zvok oz. vibracija izgovorov. Najlažji in najbolj učinkovit način komuniciranja s celicami je prek vibracij kot je zvok, saj so tako celice kot celo telo po večini voda, ki si zapomni vse.

yogaTANTRA KRYA

Vsako prvo soboto v mesecu.

Tantra Kryja se nanaša na kreativno energijo, ki domuje v vsakem človeškem bitju. Ta energija je ustvarjalna moč, ki vodi k osvoboditvi nerazrešene karme, k prebuditvi resnične narave človeka, k celosti in k sreči. Rezultate vaj začutimo takoj – prebujenje življenjske energije, moči, spremenjeno stanje zavesti in globok notranji mir. Odlična priprava na vstop v zvočno polje.

Obvezne predprijave.
Trajanje delavnice: 2 uri.
S seboj prinesite: vodo, toplo odejo in nogavice ter podlago za ležanje.

YOGA NIDRAyoga

Vsako tretjo soboto v mesecu.

Yoga nidra, ki izhaja iz tanter, je močna tehnika, s katero se naučite zavestnega sproščanja. V yoga nidri spanec ne velja za sproščanje. Sproščanje ni sedenje v naslonjaču s skodelico kave in vključenim televizorjem. To so zgolj čutna razvedrila. Resnična sprostitev je izkušnja, daleč onkraj tega. Za absolutno sprostitev se morate najprej zavedati. To je yoga nidra, stanje dinamičnega spanca.

Obvezne predprijave. 
Trajanje delavnice: 2 uri.
S seboj prinesite vodo, toplo odejo in nogavice ter podlago za ležanje.

  

    

Tantra kryjo ali yoga nidro vodi Igor T, zvočne kopeli vodi Duško M.B.Z. (oba učenca Dona Conreauxa). 

zvočna kopel

Letak za tisk >>

Več informacij na spletnem mestu www.plesnomesto.si.

Oglasno sporočilo 


Sledite nam