fbpx

Zrcalce, zrcalce na steni povej, kaj za lepe noge narediti že prej?

Človeško telo, Novice, Zanimivo

Včasih se zdi, da bi potrebovale kristalno kroglo, ki bi nam pokazala, kako bodo naše noge izgledale skozi leta.

Včasih se zdi, da bi potrebovale kristalno kroglo, ki bi nam pokazala, kako bodo naše noge izgledale skozi leta. Sanje marsikatere ženske so lepe, sproščene noge z enotnim tenom kože, ki so poleg vsega še peresno lahke. Želimo preveč? Seveda ne! Noge, ki spominjajo na zemljevid velemesta, na katerih si cestice utirajo pot od gležnja do stegen so strah marsikatere od nas. Da se želje o lepih, sproščenih in lahkih nogah skozi celo leto ne bi razblinile kot milni mehurček, moramo za njihovo prihodnost poskrbeti same.

zenska-bolece-noge

Noge, ki spominjajo na zemljevid velemesta, na katerih si ceste utirajo pot od gležnja do stegna, so strah marsikatere ženske.

Kako bi noge opisale svoj dan? 

Povprečno preživimo na nogah vsaj 10 ur dnevno in opravimo približno 5000 korakov. Preračunano v razdaljo to pomeni, da v času enega življenja kar 4 do 5-krat obhodimo zemeljsko oblo. Noge resnično opravijo veliko nalog vsak dan, mi pa se na njih spomnimo samo takrat, ko je najhuje. To je tako, kot, če bi pri gradnji hiše najmanj pozornosti namenili gradnji temeljev. Na začetku bi ta hiša sicer izgledala kot vse ostale, čez kakšno leto pa bi se začela sesedati. Enako se dogaja z našimi nogami, česar se dobro zavedajo predvsem osebe, ki opravljajo stoječe poklice.

Zaradi vse večjega pomanjkanja časa pogosto skrbi za naše noge ne namenimo veliko pozornosti. Če se želimo omenjenim nevšečnostim z nogami izogniti, jih ohraniti mladostne, sproščene in lepe, moramo za njih skrbeti redno, kar je pa z današnjimi prenapolnjenimi urniki lažje rečeno, kot storjeno.

sdfsdfsdretertertert

 

Linijo Erbaven za lahke in lepe noge sestavljajo Erbaven obliži in gel.

Naravne obloge, obkladki in kopeli so sicer občasna rešitev, ker pa priprava vzame kar nekaj časa, se za njih odločimo le občasno, saj nam je v delovnih dneh vsaka minuta prostega časa dragocena. Rešitev je nega nog, ki vzame manj časa in priprave.

Za ohranjanje lepih in sproščenih nog lahko poskrbimo same. Ko nam zmanjkuje časa, je Erbaven obliž hitra, naravna in učinkovita rešitev.

Za ohranjanje lepih in sproščenih nog lahko poskrbimo same. Ko nam zmanjkuje časa, je Erbaven obliž hitra, naravna in učinkovita rešitev.

Erbaven obliži in gel za lahke in lepe noge

Kot plod 30-letnih raziskav italijanskega proizvajalca ESI je končno tudi na slovenskem trgu dosegljiv koncentriran obliž Erbaven, za lahke, lepe in sproščene noge. Formulacija majhnega obliža, je zasnovana tako, da se naravne učinkovine sproščajo počasi in zagotovijo lahke, lepe in spočite noge skozi cel dan.

Vse, kar moramo storiti, je, da obliž zjutraj namestimo na področje za kolenom ali pod gležnjem in ga pustimo na nogi 6-8 ur, s čimer zagotovimo, da naravni ekstrakti, ki so koncentrirani v obližu, ohranijo noge sproščene in lepe dalj časa.

 Zvečer nego zaključimo še z nanosom Erbaven FreshGela, ki neguje kožo nog in jih ohranja mladostne ter spočite.

Linijo Erabven, za lahke in lepe noge sestavljajo Erbaven obliži in gel. Na voljo v vseh lekarnah, specializiranih trgovinah in spletni strani www.sanofarm.si.

Oglasno sporočilo


Sledite nam