fbpx

Zmaj v Postojnski jami – zaključena

Zavod MON

Izžrebali smo 10 nagrajencev, ki bodo prejeli vstopnico za brezplačen ogled Postojnske jame.

Objavljamo seznam izžrebancev nagradne igre Zmaj v Postojnski jami, ki je potekala na spletni strani Zavoda Med.Over.Net od 15.2.2012 pa vse tja do 21.2.2012 do 13. ure.
 

 • Jure Feleš, Ljubljana
 • Barbara Kovačič, Škofljica
 • Vesna Ahlin, Portorož
 • Špela Pečovnik, Vransko
 • Katja Doltar, Ljubljana
 • Sabina Hotko, Hajdina
 • Helena Meznarič, Medvode
 • Marjeta Pisk, Vrhnika
 • Joško Jakopič, Blagovica
 • Dunja Grebenc, Mokronog
   

Iskrene čestitke.

 

Kakšno ime je ljudska domišljija nadela znamenitim prebivalcem Postojnske jame?
A.) zmajevi mladiči
B.) podzemne pošasti
C.) začarane pošasti

Izpolnite podatke:

* Ime in priimek:
* Naslov:
* Pošta:
* Kraj:
* E-naslov:
* Tel. št ali mobi št.:
Splošni pogoji: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so objavljeni na dnu strani
Prosimo prepišite naslednji dve črki: wi

 

Dodatne Informacije:

e-naslov: [email protected]
/* */

telefon: 01/520 50 50

Izkoristite šolske počitnice za nekaj novega, drugačnega in neponovljivega

Vabljeni k spoznavanje sveta, ki so ga pred vami že odkrivali milijoni, med njimi cesarji in kralji, predsedniki vlad in držav, visoki cerkveni in vojaški dostojanstveniki, pa tudi številni umetniki in znanstveniki.

Vljudno vabljeni v prečudoviti svet Postojnske jame

Pod veličastnimi podzemnimi oboki, ki jih kakor lestenci krasijo stalaktiti, skozi fantastično krajino, posejano z igrivimi skulpturami iz apnenca, vas bo na ogled v nederje narave popeljal električni vlak, del poti pa boste v spremstvu izkušenih vodnikov opravili peš. In kakor je osupljiva stvaritev narave, tako so neverjetni njeni znameniti prebivalci, ki  jim je ljudska domišljija nadela ime zmajevi mladiči, čeprav značaj te nežne in elegantne živalice – človeške ribice, ne spominja ravno na hudega zmaja.

D0DDD802-57E6-11E1-B9FC-199C65B94067

Začutite lepote Postonjske jame tudi vi. Sodelujte v nagradni igri Zmaj v Postojnski jami. S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče je vstopnica za brezplačen ogled Postojnske jame lahko vaša.

Komisija bo 10 izžrebancem poklonila vstopnico za Postojnsko jamo za eno osebo.

Postojnska jama je danes ena najbolj prepoznavnih turističnih jam na svetu, največja jama klasičnega krasa in najbolj popularna turistična znamenitost Slovenije. Odkrijte njene lepote tudi vi.

Zmaj bo v Postojnski jami na ogled vse do 7. maja 2012, vstopnice za enkratni 50 % DRUŽINSKI POPUST za ogled Postojnske jame, Zmaja ter razstave Skrivnostna zapuščina zmajev pa so na voljo na: http://www.kd-zivljenje.si/zmaj

Preberite podrobnejša pravila o sodelovanju v nagradni igri Zmaj v Postojnski jami v PRILOGI

Z oddajo podatkov dovoljujem, da družbe KD Življenje, d. d., KD FT in Partnerji, d. o. o. in Siix d.o.o. moje osebne podatke hranijo in jih obdelujejo ter uporabljajo za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bodo družbe skrbno varovale in uporabljale v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (Ur. list RS, št. 94/07; ZVOP-1-UPB1) in samo za namen, za katerega so pridobljeni in jih ne bodo posredovale tretjim osebam.


Sledite nam