fbpx

Javna tribuna: Življenje z naravo

Novice

Želite spoznati način življenja in ravnanja, ki ga v knjigi Življenje z naravo opisujeta avtorja? Pridružite se Javni tribuni, ki je v polnem teku na forumu Starševski čvek.

Sebastjan Gregoršanc in Slobodana Slak sta avtorja knjige Življenje z naravo, ki je nastala kot plod njunih dolgoletnih spoznavanj in izkušenj s področja naravnega in zdravega življenja. Navkljub različnima življenjskima zgodbama, ju je pot pripeljala do zelo podobnih, pogosto celo istih zaključkov. Povod za izdajo publikacije, v kateri bi bile strnjene njune ugotovitve in spoznanja, je bila najmlajša članica družine, Teresie.

FD229D4E-A3EA-11E1-A3A3-DA0166B94067Knjiga z naslovom Življenje z naravo vabi k ustvarjanju in razmišljanju. Ponuja rešitve, sočasno pa spodbuja iskanje lastnih. Svetuje, vendar ne narekuje.

  • Govori o človeku in njegovem bivalnem okolju, ki diha, je živo, naravno, toplo, prijazno in nenazadnje bistveno cenejše od običajnih betonskih domovanj.
  • O hrani, ki leži okoli nas in je pogosto ne poberemo.
  • O prehrani komaj rojenih otrok, za katere nekje do šestega meseca starosti priporočamo zgolj dojenje.
  • O odpadkih, s katerimi iz dneva v dan obremenjujemo tako okolje, kot sami sebe, pa se tega morda niti ne zavedamo in še mnogo drugega.

Vsi, ki bi želeli pobliže spoznati način življenja in ravnanja, ki ga avtorja predstavljata v knjigi Življenje z naravo, vabljeni, da se z vprašanji pridružite Javni tribuni, ki je v polnem teku na forumu Starševski čvek.

Vljudno vabljeni.

Po izboru uredništva Med.Over.Net


Sledite nam