fbpx

Zimske šolske počitnice v Termah Krka

Novice

Že odštevate dneve do šolskih počitnic? Popolne počitnice za družine z mlajšimi otroki so v Krkinih termah. Animacija, kuharske delavnice, brezplačno varstvo za otroke in …

Že odštevate dneve do šolskih počitnic? Popolne počitnice za družine z mlajšimi otroki so v Krkinih termah. Animacija, kuharske delavnice, brezplačno varstvo za otroke in številne ugodnosti za družine!

Kuharske delavnice in igrarije z Medom Tedom

Maks (7 let): “Juhu, spet se bomo imeli fajn. Mami in oči bosta uživala na ležalnikih in brala napete knjige, mi pa bomo z Medom Tedom čofotali na bazenu in tekmovali v plavanju.”
Nika (9 let): “Jaz pa se najbolj veselim kuharske delavnice, kjer kuhamo s ta pravo kuharico! In to ful dobre jedi!”

Če želite drugačne počitnice, kjer se boste z najmlajšimi naučili kaj novega in si brezskrbno vzeli uro ali dve zase, potem izberite Terme Dolenjske Toplice. Poleg druženj z igrivim in simpatičnim medvedom si bodo vaši otroci prav gotovo zapomnili tudi kuharsko delavnico. Svetovalka za prehrano in kuharica bosta družinam prikazali nekaj trikov, kako pripraviti okusno in hitro kosilo, pri pripravi in sukanju med lonci pa ji bodo pomagali tudi mladi kuharji.

150_Kdo_je_tukaj_sef

Počitnice z igralno terapevtko

Počitnice so čas za igro in zabavo. V Termah Šmarješke Toplice boste v času počitnic spoznali zanimive otroške delavnice »Čudežni svet igre«, ki jih vodi psihologinja in igralna terapevtka.

Pri otrocih naj bi prosta igra skupaj z igralno terapijo imela zelo  velik vpliv pri razvoju njihove pozitivne samopodobe, socialnih spretnosti, samostojnosti, razvoju domišljije in kognitivnih sposobnosti ter pri umirjanju in obvladovanju stresa.

S tem namenom bodo na delavnicah »Čudežni svet igre« otroci kvalitetno preživeli prosti čas, se naučili umiriti in sprostiti, pridobili nekaj socialnih spretnosti in samozaupanja ter se ob vsem neizmerno zabavali.

Seveda bo dovolj časa tudi kopanje v termalnih bazenih, sprehode po botanični poti zdraviliškega parka, spoznavanje nordijske hoje in izlete, kamor se boste lahko zapeljali s turističnim vlakcem.

Na morje v Talaso Strunjan

Bi radi zaplavali v morski vodi tudi pozimi? Bazeni z ogrevano morsko vodo že čakajo male navihance. Medtem ko bodo starši uživali v sprostitvenih vajah ob morju, se bodo otroci veselili v otroškem klubu. Ker leži Talaso Strunjan v krajinskem parku, na najbolj zelenem koščku slovenske  Obale, so počitnice še posebej primerne za otroke, ki imajo težave z dihali.

Novo na Otočcu

V Hotelu Šport na Otočcu se ponašajo z novim bazenom s termalno vodo in spa centrom s savnami.  Tudi počitnice na Otočcu so vsebinsko zelo pestre, saj lahko izberete med več paketi: aktivno s pohodi po Dolenjski, mistično s sprostitvenimi meditacijami, funky s pool partyji ter romantično z večerjo na Gradu Otočec.

Več informacij: Terme Krka, T: 08 20 50 310, www.terme-krka.si.

Oglasno sporočilo


Sledite nam