fbpx

Zimske počitnice v najboljših slovenskih termah – vesolje užitkov in zabave

Dom & prosti čas, Družina, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Sproščujoče za starše, aktivne, zabavne in nevsakdanje za otroke – takšne bodo letošnje zimske počitnice v Termah Olimia.

Sproščujoče za starše, aktivne, zabavne in nevsakdanje za otroke – tako bi lahko opisali letošnje zimske počitnice v Termah Olimia. Pravi užitek! Vaši mali ustvarjalci se bodo z veseljem udeležili Lego akademije, skozi igro in animacijo pa bodo spoznali skrivnosti vesolja.

Ne spreglejte !

20 % FIRST MINUTE popust na ZIMSKE ŠOLSKE POČITNICE z brezplačnim bivanjem za 2 otroka, samo za rezervacije do 29. 1. 2018!

Razgibali pa bomo tudi sive celice, saj bo v Termah Olimia gostovala Lego akademija! Vabljeni začetniki in tisti, ki že imate nekaj izkušenj iz programiranja – legic bo za vse dovolj!
Med letošnjimi zimskimi počitnicami bodo v Termah Olimia najmlajšim gostom ponudili »Vesolje na dlani«! S cestnim vlakcem se boste odpravili v Planetarij Olimje in s pravim teleskopom opazovali nebo nad nami, si ogledali film … prej pa boste zavili še v olimsko čokoladnico polno sladkih pregreh ;) Sonce, zvezde in leteči krožniki bodo tudi glavna tematika letošnjih ustvarjalnih delavnic. V lutkovni predstavi boste skupaj z našo animacijsko ekipo en večer prebujali Zvezdico zaspanko, vse ostale pa preplesali v Mini discu. Na obisk pride tudi čarodej, ki bo zagotovo pričaral dovolj snega, da postavimo sneženega moža Olija, maskoto Term Olimia. Če imate doma drsalke jih prinesite s seboj, saj se bomo skupaj odpravili tudi na drsališče!

Medtem ko se bodo mali astronavti in lego navdušenci zabavali, ne pozabite nase. Preverite zakaj Wellness Orhidelia uradno že osem let nosi naslov najboljšega wellnessa v Sloveniji. Odkrijte blagodejnosti termalne vode, sprostite se v bogatih savna programih, privoščite si lepotni tretma, čarobno masažo s čokolado ali hranljivimi olji.  Medtem ko boste uživali, si boste zaželeli, da to postane del vašega vsakodnevnega rituala. To pa sploh ni težava, saj med zimskimi počitnicami, od 15. februarja do 4. marca, organiziramo dvourno varovanje otrok, če pa rezervirate dopust do 29. januarja, prejmete še 20 odstotkov popusta!

 

Jutro v Termah Olimia začnite s kozarcem termalne vode in selfness vajami v naravi ter bogatim vitalnim zajtrkom, ki vas bo napolnil z energijo za dan prepoln doživetij. Družinski sprehod se bo spremenil v pravo malo pustolovščino. Če se boste podali po gozdni poti, boste odkrili Deželo pravljic in domišljije s čarovniško kočo. V slikovitem mestecu se ne boste mogli upreti najboljši čokoladi v čokoladnici Olimje, ljubitelji piva pa bodo uživali v domačem pivu Haler, pripravljenem po starem nemškem receptu. Ne izpustite olimskega samostana, v katerem je ena najstarejših lekarn v Evropi, v kateri še danes pripravljajo tinkture in čaje za razne težave. Otroci bodo uživali pri hranjenju jelenov, ki se prosto gibajo po Jelenovom grebenu, posestvu, ki preprosto kliče po oddihu.

Terme Olimia – TOP počitnice za otroke ter resnični oddih za starše!

 


Sledite nam