fbpx

Zimske počitnice v Kranjski Gori

Novice

Kranjska Gora je ena izmed redkih destinacij, kjer iz hotela stopite naravnost na smučišča in odsmučate doživetjem naproti.

snezna plaza

Pozimi se Kranjska Gora  spremeni v živahno romantično vasico,  kjer poleg aktivnosti na snegu lahko prijetne trenutke s svojimi najmlajšimi preživljate na sprehodih po prelepi naravi, v bazenih, številnih aktivnostih, ki jih organizira animacijska služba, starši pa ta čas izkoristite za sprostitev v wellness centrih. V hotelih Hit holidays Kranjska Gora (Larix, Kompas, Prisank, Špik in Alpina) in apartmajski hiši Vitranc, so tudi za letošnjo zimo pripravili pestro ponudbo za preživljanje počitniških dni na snegu.

Kranjska Gora je poznana predvsem po številnih smučiščih, ki so še posebej primerna za družine z mlajšimi otroki in začetnikom hkrati pa zadostijo tudi željam izkušenih smučarjev. Žičnice in smučarske proge se razprostirajo od Kranjske Gore vse do Planice, med 800 in 1.215 metri nadmorske višine. Ponudbo smučišč v Kranjski Gori dopolnjujeta snežni park za deskarje in sankališče, ki omogočajo spuste tudi v večernih urah, saj so osvetljeni. Ljubitelji teka na smučeh bodo navdušeni nad 40 km urejenih tekaških prog, ki vodijo celo v sosednjo Italijo. Letošnja novost je nočni tek na smučeh, saj so tekaške proge ob hotelu Kompas osvetljene. Medtem ko imajo ljubitelji drsanja na ledu na razpolago pokrito drsališče med hoteloma Larix in Kompas. Nepozabna doživetja pa predstavljajo tudi plezanje po ledenih slapovih, večerni pohodi z baklami, nočno kopanje in še vrsto ostalih aktivnosti.

Za tiste, ki se želijo naučiti smučanja, so tu smučarske šole in izposojevalnice, ki ponujajo storitve odličnih smučarskih učiteljev ter izposojo celotne smučarske opreme. Otrokom je namenjeno posebej prilagojeno smučišče, ki s pomočjo otroškega dvigala in posebej njim namenjene proge omogoča otrokom prve korake na smučeh.

Kranjska Gora je ena izmed redkih destinacij, kjer iz hotela stopite naravnost na smučišča in odsmučate doživetjem naproti.

Snežna plažaV hotelih Hit holidays Kranjska Gora, ki so v večini locirani neposredno ob smučišču, so za letošnjo zimo pripravili bogato izbiro smučarskih paketov, ki vključujejo smučarsko karto: Smučanje v Kranjski Gori, All Inclusive paket v Grand hotelu Prisank in paket Mini počitnice, maksi zabava. Posebno privlačen je paket Tri dežele, saj omogoča smuko tudi v sosednjih Avstriji in Italiji. V mesecu marcu pa je na razpolago še vedno zelo priljubljen in vsem dobro poznan paket Boom počitnic, ko bivate in smučate še po posebej ugodni ceni.

Ponudbo petih hotelov ter apartmajske hiše poleg odličnih wellness centrov in animacijske službe dopolnjuje tudi pestra kulinarična ponudba, ki se prepleta skozi hotelske restavracije, pizzerijo Napoli, Oštarijo, ponudbo na Snežni plaži in zaključi s Sladko Julijo – lastno blagovno znamko sladkih pregreh v kavarni London.

Seveda pa je dobro poskrbljeno za najmlajše goste: s tematsko obarvanimi kreativnimi delavnicami na prostem in v hotelih, mini klubom, mini diskom, sprehodi z ogledom severnih jelenov ter pohodi z baklami po zasneženi Kranjski Gori in okolici.

Sprostitev v objemu Alp

Po napornem dnevu, preživetem na snegu, se vsekakor prileže razvajanje. Medtem ko se otroci zabavajo v družbi animatorjev, starši lahko brezskrbno uživajo in se sproščajo v bazenih ali pod spretnimi rokami naših maserk. V hotelski verigi Hit holidays Kranjska Gora so kar štirje wellness centri. Izbirate lahko med Wellness centrom Vita v hotelu Larix, Sprostitvenim centrom Kompas v hotelu Kompas, Centrom savn Viridis v hotelu Alpina in seveda, najnovejši in najobsežnejši med wellness centri, ki se nahaja v hotelu Špik, ki je le streljaj od Kranjske Gore.

Hotel Špik, se nahaja pod vrhovi Špikove skupine ter ob vznožju Karavank, obdan z gozdom in zasneženimi vršaci. Ponudbo hotela bogati raznolikost wellness storitev.
Svet vode sestavljajo plavalni bazen s protitokom, sprostitveni in otroški bazen z igrali ter zunanja terasa. Svet savn ponuja turško, finsko in zeliščno savno, ledenico, bazen za ogrevanje in ohlajevanje, počivališče ter tatami sobo. Prav vse pa bo navdušil Alpski wellness s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina), ki s pomočjo alternativnih metod kot so barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna, uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni. Poleg petih tematskih sob Alpski wellness sestavljajo še vitaminski kotiček, počivališče, sobi za vodeno vadbo, fitnes z aerobnimi napravami in terasa s prečudovitim pogledom na okoliške vrhove. V Centru lepote pa poskrbijo za boljše počutje in lepši izgled z masažnimi in kozmetičnimi storitvami, ki so izvedene z naravno linijo obogateno z eteričnimi olji alpskih zelišč.

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za družine, ki želijo preživeti aktivne počitnice na snegu.

Kontaktni podatki:

www.hitholidays-kg.si, [email protected] , T. +386 4 588 44 77

 Oglasno sporočilo


Sledite nam