fbpx

Želiva si dojenčka

Novice

Prizadevanje za spočetje otroka je eno najbolj vznemirljivih obdobij vajinega življenja. Seveda si želita čim hitrejšega uspeha, toda tudi če traja dlje, kot načrtujeta, je pomembno ostati miren, uživati in se …

Prizadevanje za spočetje otroka je eno najbolj vznemirljivih obdobij vajinega življenja. Seveda si želita čim hitrejšega uspeha, toda tudi če traja dlje, kot  načrtujeta, je pomembno ostati miren, uživati in se prepričati, da je vajino reproduktivno zdravje dobro.

V 9 mesecih se bo novo življenje razvilo iz dveh celic. Dajte jim vse, kar potrebujejo.

Takoj po zanositvi, ko še sploh ne vemo, da smo noseče, pričnejo zaloge določenih vitaminov in mineralov igrati pomembno vlogo. Zaradi tega je pomembno, da že v fazi načrtovanja zanositve poskrbite, da bo vaše telo pripravljeno, da zarodku ponudi vse, kar potrebuje.

zeliva-si-otroka-intro

Folna kislina za varen razvoj zarodka pred in v času nosečnosti

Folat (aktivna oblika folne kisline) je zagotovo vitamin, ki je nujno potreben za številne procese v telesu in je dokazano pomemben pri zmanjšanju pojavnosti številnih zapletov v nosečnosti, kot so: nepravilnosti srca, napake obraza, nepravilnosti v razvoju rok in nog, spontani splav, neplodnost, avtizem, okvare nevralne cevi in preeklampsija. Ko pričnete načrtovati družino, je za vas in dojenčka, zelo pomembno, da uvedete v vsakodnevno prehrano med 400 do 800 mikrogramov folne kisline. Pomemben vir folne kisline, take, ki jo boste lahko v visoki meri izkoristile, je Femibion. Femibion je potreben v vseh fazah nosečnosti: v času priprav na nosečnost, v času nosečnosti in dojenja.

Femibion®, edini ki vsebuje folno kislino in Metafolin®

Ali veš, da vsaka ženska, folne kisline ne more izrabiti v celoti? Zato Femibion vsebuje patentirano in najboljšo obliko folata – aktivni Metafolin®. Metafolin® je v telesu uporabljen takoj, brez presnavljanja in tako zagotavlja zadostno oskrbo otročka s folatom. Patent in razvoj, te tako pomembne učinkovine, temeljita na 50 letih raziskav.

Femibion potreben v vseh fazah nosečnosti

Femibion®1 se priporoča od trenutka, ko začnete načrtovati nosečnost pa do dopolnjenega 3. meseca nosečnosti. Vsebuje priporočeni dnevni vnos folatov za nosečnice; polovico v obliki folne kisline, polovico pa v njeni aktivni obliki, Metafolin®-u.

femibion-za--nosecnice-1femibion-za--nosecnice-2

Femibion®2 z Metafolin®-om in DHA  je prehransko dopolnilo, ki se priporoča za nosečnice od 4. meseca nosečnosti dalje in za doječe matere. Zagotavlja optimalno preskrbo s folati, esencialnimi omega-3 maščobnimi kislinami (DHA) in vitamini, ki so potrebni za ugoden potek nosečnosti ter pravilno delovanje organizma.

Femibion 1 in Femibion 2 lahko dobite v naši spletni trgovini ter v vseh slovenskih lekarnah.

Oglasno sporočilo


Sledite nam