fbpx

Zavarovani v novo šolsko leto

Novice

V atraktivni nagradni igri se potegujete za ogled nogometne tekme Real Madrid v Madridu za dva ter za družinski vikend paket v Madridu.

AS Ugodnosti

Tudi letos niso pozabili na ugodnosti za zavarovance. Pridobite lahko kar 30% popust za velike družine (3 ali več zavarovanih otrok), 25 % popust pri sklenitvi celoletnega družinskega zavarovanja Tujina AS z asistenco CORIS, 10 % popust ob sklenitvi prek www.adriatic-slovenica.si in ob sklenitvi preko mobilnika. Za zavarovanje preko mobilnika preprosto pošljite SMS sporočilo s ključno besedo NEZGODA na 6111 ali odtipkajte na https://m.aspolica.si/nezgoda.  Seveda lahko zavarovanje še vedno sklenete klasično na vseh poslovalnicah in pri zastopnikih oziroma s prijavnico iz letaka po pošti.

Mega nagradna igra AS

iphone5_frontV atraktivni nagradni igri se potegujete za ogled nogometne tekme Real Madrid v Madridu  za dva ter za družinski vikend paket v Madridu.

Ob sklenitvi zavarovanja prek spleta ali mobilnika lahko zadenete tudi iPhone 5 16GB. In še več! Ob sklenitvi vas čaka tudi posebno darilo: 5 čebulic, iz katerih bodo zrasli tulipani iz Arboretuma Voljčji Potok.

Vse o ponudbi in nagradni igri na: http://www.adriatic-slovenica.si/za-fizicne-osebe/vrste-zavarovanj/nezgoda/nezgodna-zavarovanja-otrok-in-solske-mladine.

studentje-adriatic

Oglasno sporočilo


Sledite nam