fbpx

Zaradi korone spet ujeti doma? Skrajni čas da se lotite jesenskega projekta

Aktualno, Dom & prosti čas

Jesen je idealen čas, da se posvetimo kakšnemu projektu. Ne verjamete? Jesenski dnevi so pogosto še vedno dovolj topli in suhi, da nam prenova katerega od prostorov našega doma ne bo povzročala pretiranih preglavic, hkrati pa nam tudi ni potrebno skrbeti, da bi bili naši mojstri ravno, ko jih najbolj potrebujemo, na dopustu.

Ta jesen pa bo morda ravno zaradi korone popolna za prenovo prostora, ki se mu običajno najbolj izogibamo – kopalnice. Delo od doma je odlična priložnost, da kaj naredimo sami, ko nam na pomoč priskočijo delavci, pa nam tudi ni treba koristiti dragocenih dni dopusta, da jih nadzorujemo.

Od ideje do načrta

Želite novo kopalnico, pa ne veste kje začeti? Le mirno. Vse kar morate storiti je, da izmerite svojo kopalnico, nato pa se z merami odpravite v najbližji OBI.

OBI centri v Ljubljani, Kranju, Celju, Mariboru in Kopru vam namreč omogočajo strokovno svetovanje in izris vaše popolne kopalnice. Pomagali vam bodo na vsakem koraku načrtovanja vaše sanjske kopalnice, od izbire pravega kopalniškega pohištva in elementov, do barv in najboljših materialov.

Ne veste, kakšno kopalnico želite? Katere barve se lepo skladajo med sabo? Kako najbolje izkoristiti prostor v svoji kopalnici? Kateri materiali bodo v vaši kopalnici najbolje delovali? Brez skrbi, OBI strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaša sanjska kopalnica postala resničnost.

Vse na enem mestu

Ko imate v rokah načrt za vašo sanjsko kopalnico, vam preostane le še to, da se sprehodite po centru OBI in si izberete vse, kar zanjo potrebujete. OBI centri imajo bogato ponudbo izdelkov priznanih domačih in tujih znamk, kar pa vam bo zagotovo še bolj pomembno – ogromno jih imajo že na zalogi. Tako vam ne bo treba skrbeti, da boste sredi prenove ostali brez najnujnejše opreme, ker je dobavitelj ostal ujet na napačni strani državne meje.

Če kdaj ne utegnete obiskati trgovine, vam OBI omogoča tudi naročanje potrebnega materiala. Če pa raje nakupujete v živo, se zapeljite v katerega koli od OBI centrov in si oglejte njihove kopalniške oddelke. Obiščite centre OBI v Ljubljani, Kopru ali pa Kranju, kjer si lahko ogledate popolnoma prenovljene oddelke, posvečene prenovi kopalnic.

Kaj pa denar?

Marsikoga kar zmrazi ob misli na stroške prenove kopalnice – tudi ko je ta že nujno potrebna. Če se želite lotiti prenove kopalnice, pa vas stroški skrbijo, se obrnite na centre OBI. Ne le da vam bodo njihovi strokovnjaki svetovali pri izboru kopalniškega materiala, pomagajo vam lahko tudi pri financiranju vaše sanjske kopalnice. OBI vam namreč ponuja možnost brezobrestnega financiranja. Tako boste lahko brez finančnih skrbi prišli do nove kopalnice.

Prijavite se še danes na 3D izris kopalnice vaših sanj. V OBI centrih vas pričakuje strokovna ekipa svetovalcev, ki vam bodo pomagali vaše sanje spremeniti v resničnost. Obiščete pa lahko tudi spletno stran Radia 1, kjer lahko z ugibanjem zvokov v kopalnici dobite nagradni bon za OBI trgovine v vrednosti kar 40€, en srečnež pa bo prejel bon za opremo sanjske kopalnice v trgovinah OBI v vrednosti 1400€.


Sledite nam