fbpx

Zamašen nos, prehlad, kašelj? Se vas nekaj loteva?

Novice

Pomagate si lahko sami in zadihate s polnimi pljuči! Spoznajte priročen in enostaven medicinski pripomoček.

Imate težave z zamešenim nosom, kašljem, oteženim dihanjem? Dihate skozi usta, smrčite in se zaradi tega pogosto zbujate? Različne bolezni dihal so pogostejše predvsem v hladnejših letnih časih – virusne infekcije, alergije, strukturne abnormalnosti …

wellneo-zenska

Pomagate si lahko sami in zadihate s polnimi pljuči!

Naravna rešitev – solni inhalator, ki temelji na klinično preizkušeni, nežni in popolnoma varni solni terapiji vam bo pomagal očistiti nos in dihalne poti, da boste lahko ponovno zadihali s polnimi pljuči.

WELLNEO-inhalator1

Zakaj solna terapija?

Solna terapija in uporaba soli v terapevtske namene je znana in uporabljana že stoletja. Ljudje jo uporabljajo tako zaradi kurativnih učinkov pri dihalnih težavah, kot tudi za preventivno krepitev imunskega sistema.

Pri solni terapiji uporabljamo zdravljenje brez zdravil oziroma kemičnih sestavin, ki škodujejo telesu. Zato je solna terapija popolnoma neškodljiva, brez negativnih stranskih učinkov in primerna za vsakogar – tudi za otroke od 5 leta dalje.

Priporočljiva je za odrasle in otroke, za astmatike, alergike, kadilce, za ljudi, ki zaradi dihalnih težav trpijo zaradi smrčanja ali nespečnosti, za rekreativne in vrhunske športnike pred in po napornih tekmovanjih in za vse, ki želijo pospešeno okrevati po prehladih in infekcijah dihal.

Spoznajte priročen in enostaven medicinski pripomoček – Wellneo solni inhalator

WELLNEO-inhalator2Danes lahko prednosti solne terapije izkorišča prav vsak, kjerkoli in kadarkoli. Majhen,priročen in prenosni solni inhalator, ki ima obliko porcelanaste pipe je napolnjen s kristali soli iz znanega transilvanskega rudnika soli Praid. Ustnik pipe morate le objeti z ustnicami in skozi usta vdihniti zrak z mineralno soljo iz pipe.

Le 15 do 20 min dnevne inhalacije je dovolj, da boste izkusili številne koristi solne terapije za vaša dihala:

  • lažje dihanje in pospešeno naravno okrevanje,
  • prečiščevanje respiratornega sistema alergenov,
  • lažje sproščanje trdovratne sluzi iz dihal,
  • zmanjševanje neudobnega občutka v dihalih zaradi kajenja,
  • zmanjšano smrčanje,
  • zmanjšano sopenje in kašljanje,
  • pospešeno okrevanje po prehladih in infekcijah dihal.

 Odlično tudi za vsakodnevno regeneracijo celotnega telesa

Pljuča sodobnega človeka so zaradi onesnaženega zraka s katerim vsakodnevno vdihavamo širok spekter toksinov pod stresom. Solni inhalator pa pomaga čistiti in obnavljati dihalne poti in posledično zaradi boljšega pretoka kisika, pomaga tudi pri regeneraciji celotnega telesa.

 Oglasno sporočilo


Sledite nam