fbpx

Zakaj z družino na tek?

Novice, Zanimivo

10. septembra bo potekala najboljša družinska tekaška prireditev, kjer boste svoj prosti čas preživljali na zabaven način.

Triglav tek je najboljša družinska tekaška prireditev sezone. Da trasa poteka ob prelepi kulisi gora in naravnega ambienta Brda pri Kranju, je le prvi izmed razlogov, zakaj se ga splača udeležiti. Nič drugačne pozornosti kot odrasli in še nekaj dodatne zabave povrhu pa bodo deležni tudi najmlajši tekači. Boste 10. septembra tekli z nami?

Morda vas prepriča naslednjih šest razlogov:

Čudovita trasa

Tek bo potekal po čudoviti naravi protokolarnega posestva Brdo.

Teče lahko cela družina skupaj

Tek v dobri družbi je za večino ljudi prijetnejši. Družinski tek, ki je dolg 3,4 kilometra pa ima prednosti, da prosti čas preživljate skupaj na zabaven način in se drug z drugim zasluženo veselite doseženega rezultata.

Dobra družba zagotovljena

Dobra družba je zagotovljena, saj bodo z vami tekli tudi znani športni obrazi, kot sta Peter Prevc in Rok Marguč. Tek poslovnih trojk pa vas bo lahko še dodatno zbližal s poslovnimi partnerji ali sodelavci.

Kuža Pazi tek za najmlajše

Z aktivnostjo otrok je treba začeti zgodaj v otroštvu. Otroke je treba spodbujati, da bodo vzljubili tek, zato jih lahko prijavite na tek Kuža Pazi. Tako bodo imeli priložnost, da naredijo svoje prve tekaške korake.

Organizirano varstvo

Za varstvo otrok je poskrbljeno na samem dogodku. Med vašim tekom bodo animatorji poskrbeli za dobro varstvo in zabavo vaših otrok.

Za dobro voljo poskrbljeno

Po koncu se boste lahko pozabavali na prizorišču, kjer bo ves čas dobra glasba. Poskrbljeno pa bo tudi za pestro izbiro okusne hrane, da se boste po teku lahko okrepčali. Dodatno pa se boste lahko pozabavali tudi ob številnih drugih aktivnostih.

So vas prepričali?

Več si lahko preberete tudi na Vse bo: v redu


Sledite nam