fbpx

JT – Zakaj shraniti matične celice ob rojstvu otroka?

Novice

Kaj so matične celice? Kakšna je njihova vrednost in kakšne koristi prinašajo? Kako poteka odvzem popkovnične krvi in tkiva popkovnice ob rojstvu otroka?

Hranjenje matičnih celic

V sredo, 14.11.2012 ob 10.00, bo na forumu Starševski čvek potekala javna tribuna na temo shranjevanja matičnih celic ob rojstvu otrok.

 V devetih mesecih, ko se pripravljate na prihod novega družinskega člana in na prevzem nove vloge v življenju, se soočate z nešteto vprašanji. Ena izmed pomembnih odločitev, pred katero ste postavljeni, je glede možnosti shranjevanja matičnih celic vašega otroka.

 Kaj so matične celice? Kakšna je njihova vrednost in kakšne koristi prinašajo? Kako poteka odvzem popkovnične krvi in tkiva popkovnice ob rojstvu otroka? Kje v Sloveniji lahko matične celice shranimo?

 Na vsa vaša vprašanja bo odgovarjala ga. Martina Oražem, MBA, iz družbe Neocelica, ekskluzivnega partnerja skupine Cryo-Save, vodilne evropske banke za shranjevanje matičnih celic.

 Hranjenje matičnih celic

Nosečnice ter vsi, ki vas tematika zanima, ste toplo vabljeni k sodelovanju.

Več informacij lahko dobite tudi na spletni strani www.neocelica.si, na forumu Matične celice, ki ga moderira dr. Špela Magister, doktorica znanosti na področju klinične biokemije in laboratorijske biomedicine, ali na brezplačni telefonski številki 080 88 48.

 Oglasno sporočilo


Sledite nam