fbpx

Zakaj je magnetna terapija tako uspešna?

Novice, Zanimivo, Zdravje

Magnetna terapija pozitivno deluje na celico, da se le-ta hitreje obnovi in pomaga pri raznoraznih bolezenskih stanjih.

O magnetni terapiji se v zadnjem času veliko govori in tudi veliko je napisanega v strokovni in splošni publikaciji. Mi smo o magnetni terapiji govorili z zdravnikom in uporabnico, ki to vrsto terapije uporablja že več let. Preberite, kaj sta povedala.

Za kaj gre?

Magnetna terapija se v zdravstvu že vrsto let uporablja na oddelkih za fizikalno rehabilitacijo pri težavah s hrbtenico, bolečinah v sklepih, po poškodbah vezi in podobno. Gre za vrsto terapije, ki pozitivno deluje na celico, da se le-ta hitreje obnovi. Magnetno polje, ki se sprošča, prodira skozi telo in se dotakne vsake celice v našem telesu; pospeši se obtok krvi po žilah, notranji organi začnejo delovati pravilneje in imunski sistem se okrepi. Je popolnoma neškodljiva terapija, ki nima stranskih učinkov.

Prim. dr. Jože Barovič, dr. med., spec. fiziater “Magnetna terapija Magus je terapija sedanjosti, ki uporablja sinusno polje. Bistvo teorije o povezanosti nihanja je v tem, da vsaka celica niha v sebi lastnem ritmu, pri čemer si celice izmenjujejo informacije oz. komunicirajo podobno, kot poteka komunikacija med mano in vami, kar imenujemo pozitivna ali negativna energija med ljudmi. Ko celica zboli, spremeni ritem nihanja. Bistvo okrevanja pa je v tem, da s časoma spet zaniha v zdravem ritmu.”

Magnetna terapija se je razširila iz bolnišnic in rehabilitacijskih centrov tudi v domove uporabnikov, saj si je možno magnetno terapijo v obliki blazine tudi izposoditi, da jo preizkusimo ali dobro deluje tudi za naše težave.

V magnetni terapiji se sprošča magnetno polje, ki prodira skozi telo in se dotakne vsake celice v našem telesu; pospeši se obtok krvi po žilah, notranji organi začnejo delovati pravilneje in imunski sistem se okrepi. Je popolnoma neškodljiva terapija, ki nima stranskih učinkov.

Ravno to je storila tudi gospa Olga»Z magnetno terapijo sem se prvič srečala v toplicah, ko sem šla na fizioterapijo za bolečine hrbtenice. Že tam sem imela dober občutek, da mi nekako koristi. Ko sem prišla domov, sem si želela, da bi imela več teh terapij; ampak saj veste kako je v zdravstvu: varčujejo. A sem po internetu našla! In to našo, v Sloveniji jo izdelujejo. Takoj sem se dogovorila za preizkus. Sem si rekla, če je dobra kot v toplicah, si jo privoščim. To je blazina, jo imam v postelji. In deluje, jaz sem dokaz! Saj me hrbtenica še kdaj boli, ne morem reči, da sem ponovno mlada, ampak sem precej boljša kot prej.«

magus-olga-photo-20

Magnetna terapija Magus, deluje na 14. različnih programih in je namenjena domači uporabi, saj je preprosta za rokovanje in namenjena vsem, ki imajo težave:

  • s hrbtenico,
  • bolečine v sklepih,
  • osteoporozo,
  • revmo,
  • išijas.

Če si želite tudi vi lajšati zdravstvene težave, lahko magnetno terapijo Magus najamete za 6. tednov, ter jo doma preizkusite.

magus-slika-velikamalakontrola_org-3


Sledite nam