fbpx

Začela se je akcija NIVEA Podarite nam modro srce

Dogodki

Vsako podarjeno srce bo doprineslo k boljši prihodnosti mnogih družin. Podarite ga in k temu vzpodbudite tudi svoje bližnje.

Začela se je akcija NIVEA Podarite nam modro srce – za učni-štipendijski sklad.

zpm-niveaNIVEA že osmo leto v sodelovanju z Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije med 25. januarjem in 15. februarjem pripravlja vseslovenski dobrodelni projekt NIVEA Podarite nam modro srce, s katerim bo omogočeno šolanje otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših okolij.

Šolanje je osnovna dobrina, s katerim posameznik sprejema znanje in se opremlja z veščinami, ki so potrebne za uresničevanje možnosti in razvijanje kompetenc. Kljub temu, da gre za osnovno pravico pa možnosti za uspešno šolanje niso za vse enake. Podjetje Beiersdorf d.o.o. zato z znamko NIVEA že osmo leto poziva k sodelovanju v akciji, ki letos v svoji prenovljeni podobi sliši na ime NIVEA Podarite nam modro srce. 
Za vsako modro srce, v katerega napišete imena svojih najbližjih, bo podjetje podarilo 0,25 € v Učni sklad NIVEA. Svoje srce lahko oddate prek aplikacije na spletni strani www.nivea.si/srce ali pa jih izdelate sami in jih pošljete po pošti na naslov Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1122 Ljubljana, s pripisom “NIVEA Podarite nam modro srce”. Tretja možnost sodelovanja je udeležba na enem izmed dogodkov, ki bodo potekali po Sloveniji, kjer se bodo podpisi najdražjih zbirali v velikem NIVEA srcu.

Vsako podarjeno srce bo doprineslo k boljši prihodnosti mnogih družin. Podarite ga in k temu vzpodbudite tudi svoje bližnje.

Mestna ZPM Ljubljana


Sledite nam