fbpx

Za sproti na poti – beljakovine iz Medexa

Novice

Beljakovine oblikujejo in gradijo telo. Prispevajo k ohranjanju zdravih kosti in vzdrževanju mišične mase.

Beljakovine oblikujejo in gradijo telo. Prispevajo k ohranjanju zdravih kosti in vzdrževanju mišične mase.

Slastna čokolada in zapeljiva vanilja: Beljakovinska napitka

Beljakovinska napitka iz Medexa z okusom čokolade in vanilje sta že našla svoj krog ljubiteljev. Slastna napitka v 500 ml plastenki ponujata kar 50 g beljakovin in sta že pripravljena za takojšnje uživanje. Do odprtja ju lahko hranimo na sobni temperaturi, po odprtju pa sta v hladilniku obstojna še dva dni. Vsebujeta mlečne beljakovine, sta brez konzervansov, prav tako pa ne vsebujeta aspartama, acesulfama in saharina.

MEDEX_Beljakovine_Napitek_MalinaOkusne maline in sirotkine beljakovine: Beljakovinski smoothie

Novost iz Medexa je beljakovinski smoothie, ki navdušuje s svojo kremasto strukturo. Je preprost za uživanje, saj je že pripravljen za uporabo in na voljo v priročnem, 330 ml pakiranju. Odličen okus mu dajo maline in 25 g sirotkinih beljakovin, ki veljajo za popolne, najbolj kakovostne beljakovine in imajo najvišjo biološko vrednost. Vsebujejo namreč vse esencialne aminokisline, ki jih telo potrebuje za pravilno delovanje. Do odprtja ga lahko hranimo na sobni temperaturi, po odprtju pa je v hladilniku obstojen še dva dni. Je brez konzervansov, aspartama, acesulfama in saharina.

Prigrizek vedno pri roki: Beljakovinski ploščici

V beljakovinskih ploščicah so mlečne in sojine beljakovine, sta vir prehranske vlaknine ter odličen prigrizek – za sproti na poti. Ploščica s pomarančo, čokolado in medom vsebuje 16 g beljakovin, nova ploščica z okusum banane, čokolade, medu in krispijev pa kar 18 g beljakovin. Beljakovinski ploščici ne vsebujeta konzervansov.

MEDEX_Beljakovine_Ploscica-BananaMedKrisoiji

S tabo do najvišjega cilja – Guarana natural energy iz Medexa

Naravni kofein iz gvarane je 2,5-krat učinkovitejši kot kofein, ki ga vsebujeta kava ali čaj. Vezava alkaloidov in polifenolov v semenih gvarane na molekule maščob upočasnjuje sproščanje kofeina v krvni obtok, zato gvarana v primerjavi s kavo ali čajem  učinkuje dlje (4–6 ur).

Za dolgotrajnejšo zbranost: Guarana natural energy

9 ml stekleničke vsebujejo gvarano (100 mg), acerolo in z antioksidanti bogata sokova borovnic ter aronije. Napitku je dodan še vitamin B3 (niacin), ki skrbi za sproščanje energije pri presnovi, normalno delovanje živčnega sistema in normalno psihološko delovanje, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Je odlična izbira pred večjimi napori pri delu, študiju, učenju ali izzivi, ki potrebujejo dolgotrajnejšo zbranost in koncentracijo. Vsebino ene stekleničke se zaužije po potrebi, samostojno ali razredčeno z vodo.

Naravni kofein iz gvarane (30 mg) z vitaminom B3 (niacinom) je odslej na voljo tudi v kapsulah. Za lažje odmerjanje je zmanjšana količina kofeina iz guarane, ki jo je moč prilagoditi potrebam in ciljem. Eno ali več kapsul se zaužije po potrebi s kozarcem vode.

MEDEX_GuaranaKapsule

Za športnike pred velikimi napori: Guarana natural energy sport

V 9 ml plastične fiole smo naravnemu kofeinu iz gvarane (100 mg) dodali še vitamine A, C, E, B3 (niacin) B5, B6, B12 in D in niacin ter zgoščene sokove aronije, črnega ribeza in hruške. Zaradi vsebnosti naravnega kofeina in dodanih vitaminov jo priporočamo športnikom, ko se srečujejo z velikimi psihofizičnimi napori. Vsebino ene fiole zaužijte po potrebi, samostojno ali razredčeno z vodo.

  • Vitamini B3 (niacin), B5 in B6 prispevajo k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost.
  • Vitamin D prispeva k delovanju mišic.
  • Vitamin A ima vlogo pri presnovi železa.
  • Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Vitamin E ščiti celice pred oksidativnim stresom.

MEDEX_GuaranaSport+pack

Oglasno sporočilo


Sledite nam