fbpx

Za lahkoten začetek novega šolskega leta

Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Pomembno je, da svojega otroka naučimo pravilne uporabe mobilnega telefona in da mu pojasnimo, da mora biti telefon …

Novo šolsko leto se približuje z velikimi koraki. Ste pripravljeni nanj? Lista obveznosti je dolga, predlagamo vam, da z vsemi ne odlašate do zadnjega dne pred pričetkom pouka. Kaj pa mobilni telefoni?

Živimo v svetu, kjer komunikacije postajajo vedno pomembnejše. Dosegljivost, povezanost z ostalimi, dostopnost po eni strani pomenijo udobje in nam marsikaj olajšajo, po drugi strani pa vodijo v odvisnost in nezmožnost “odklopiti se”. Ena od občasnih nočnih mor, ki se nam zgodi, je ta, da mobilni telefon pozabimo doma in imamo ves dan občutek, da bomo kaj zamudil in da se bo kaj pomembnega zgodilo, mi pa ne bomo dosegljivi.

Prvi mobilni telefon – kdaj je pravi čas?

Veliko je staršev, ki so v dilemi, kdaj svojega otroka opremiti s prvim mobilnim telefonom. Kdaj je pravi čas? Kdaj ga otrok dejansko potrebuje? V tej dilemi poskušamo zanemariti vidik oziroma prepričevanje v slogu: “Mami, moji sošolci ga imajo tudi!”. Strah nas je tudi resničnih zgodb o odvisnosti od mobilnih igric in neskončnih količin časa, preživetega z mobilno napravo …

Pa vendar, svojemu otroku zaupamo, pot odraščanja je povezana s tveganji, ki jih starši seveda želimo obvladovati, odločitve pa niso vedno lahke.

izimobil_izimesec_studiomarketing_RGB_avg_16

Telefon in bonton

Pomembno je, da svojega otroka naučimo pravilne uporabe mobilnega telefona in da mu pojasnimo, da mora biti telefon med poukom pospravljen v torbi. Da služi v primerih, ko je potrebno organizirati prevoz iz šole in prositi babico, da pride prej, ker je odpadla zadnja ura in podobno. In da je prijetneje, če s prijatelji in sošolci klepetaš “v živo”, kot pa samo po telefonu.

Dejanski potrebi prilagojena ponudba je izi

Da bi bili dobri nameni doseženi, vi pa ne v skrbeh, kakšen telefonski račun vas bo čakal v poštnem nabiralniku, je izimobil pripravil paket izimesec S, ki ponuja 1.500 enot (minute pogovorov, MB prenosa podatkov in sms-jev, ki jih porabite po svoje tekom meseca), cena paketa pa je le 6,9 eur na mesec. Paket je prilagojen uporabnikom, ki več kot takšne količine mobilnih enot sploh ne potrebujejo. Takšen paket je lahko nagrada ali pa motivacija ob vstopu v novo šolsko leto. Cena paketa je nizka, vezave ni, kakovost vseh storitev pa na najvišji možni ravni, saj izimobil gostuje v omrežju Telekoma Slovenije. Z nakupom paketa izimesec S boste omejili stroške mobilnih storitev in s takšnim nakupom ne boste občutno obremenjevali družinskega proračuna.

Mobilni račun polnite preko SMS-a, plačujete pa lahko tudi preko bančnega trajnika brez vezave!

Da bo poraba mobilnih storitev izimesec kar najbolj preprosta, lahko svoj ali otrokov mobilni račun polnite preko SMS sporočil in ga plačate tudi preko bančnega trajnika. Vse, kar morate storiti, je, da na spletni strani www.izimobil.si izpolnite obrazec oziroma Pristopnico. Mobilni račun se napolni takoj, ko pošljete SMS sporočilo, plačujete pa vedno za nazaj, enkrat mesečno, direktno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami. Na tak način lahko polnite kadarkoli, 24 ur na dan in kjerkoli (tudi v tujini). Tudi, če sami niste izimobilov uporabnik lahko s SMS sporočilom ali preko trajnika polnite mobilne račune do 6-im uporabnikom izimobila.

Poleg te storitve in ostalih klasičnih načinov polnjenja (z vrednostnim bonom, ki ga lahko kupite praktično povsod: v trgovinah, trafikah, na pošti, na bencinskih servisih), lahko mobilni račun polnite tudi na izimobilovi spletni strani. Vse to brez vezave, in seveda na izi.

Obdržite svojo številko

Enako telefonsko številko obdržite tako, da jo prenesete na izimobil. Prenos številke na paket izimesec je preprost in brezplačen. V prvem mesecu uporabe vam izimobil 3.000 mobilnih enot podari. Več informacij o prenosu najdete na www.izimobil.si ali brezplačni številki 080 88 11.

Komu priporočamo izimesec?

Vsem tistim, ki ne želite preveč obsežnih paketov, ker jih ne potrebujete, vsem tistim, ki želite uporabljati mobilne storitve v najbolj kakovostnem omrežju Telekoma Slovenije. Vsem tistim, ki svoje otroke prvič opremljate z mobilnimi telefoni in želite nadzor nad porabo. In predvsem tistim, ki za mobilno telefonijo ne želite plačevati preveč. Veliko mobilnih storitev za majhen denar bo blagodejno vplivalo na vaš mesečni proračun!


Sledite nam