fbpx

Z vami na poti tudi v tujini

Novice

Na pot se vedno odpravimo pripravljeni, kljub temu pa je dobro vedeti, kje lahko oskrbimo svojega motornega konjička z vsem potrebnim.

Počitnice so tu. Na pot se vedno odpravimo pripravljeni, kljub temu pa je dobro vedeti, kje lahko oskrbimo svojega motornega konjička z vsem potrebnim.

Brezskrbno na pot s Q Max kvaliteto

qmax-1Vedno zahtevnejši okoljski standardi in tehnološko zahtevni motorji zahtevajo le gorivo najvišje kakovosti, če želimo, da bodo delovali brezhibno. Zato je še kako pomembno, da natočimo gorivo na bencinskih servisih, ki jim najbolj zaupamo. Bencinski servisi Petrol v celotni regiji so prava izbira za vas, za vašega jeklenega konjička pa nova generacija goriv Q Max, ki so na tržišču Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore osrednji del ponudbe Petrolovih bencinskih servisov.

Že 153 bencinskih servisov izven Slovenije

V Petrolu nadaljujemo s stalno širitvijo maloprodajne mreže tudi zunaj Slovenije. Na Hrvaškem vas tako pričakujemo že na 95 bencinskih servisih. Prisotni smo tudi ob glavnih počitniških destinacijah v Istri in Dalmaciji. V Bosni in Hercegovini delujemo preko 37 bencinskih servisov, v Srbiji z 8, 7 na Kosovem in 6 v Črni Gori. Poskrbeli pa smo tudi za oskrbo plovil, saj zunaj Slovenije delujemo tudi s tremi marinskimi bencinskimi servisi (dva na Hrvaškem v Marini Kremik in Marini Tribunj) ter enim v Črni Gori v Marini Bar. Podrobnejši pregled bencinskih servisov v regiji si lahko ogledate tudi na naši spletni strani http://www.petrol.si/bencinski-servisi/zemljevid

Plačujte brezskrbno s Petrol Klub plačilno kartico

petrol-karticeVsi bencinski servisi delujejo po evropskih pravilih in standardih, ki veljajo za vse Petrolove bencinske servise v Sloveniji. To je zagotovilo vrhunske kakovosti in zanesljivosti. Na servisih ne dobite le družino visokokakovostnih goriv Q Max, temveč se lahko oskrbite z vsem, kar voznik potrebuje na poti zase, za sopotnike ter za svoje vozilo, od avtokozmetike, hladilne tekočine, tekočine za vetrobranska stekla in olj, pa tja do okusnih kruhkov, pijače in najrazličnejših slanih ter sladkih prigrizkov. Petrolovi bencinski servisi na Hrvaškem so bili v preteklosti tudi že deležnih priznanj evropskih avtoklubov za svojo vrhunskost.

S Petrol Klub plačilno kartico lahko plačate vse, kar boste kupili in vam tako sploh ni potrebno skrbeti za tujo gotovino ali plačevati provizij za zamenjavo valut. Vse na enem mestu in z eno plačilno kartico! Hkrati pa boste lahko tudi zbirali zlate točke.

Dobra volja in le rahla utrujenost od vožnje je na začetku počitnic izjemno pomembna, saj so tako vsi nadaljnji dnevi prijetni in hkrati sproščujoči.

www.petrol.si

Oglasno sporočilo


Sledite nam